PDL, dragostea mea Astazi, Gigi Chiru

cap_4.jpgNumerologul Milena arată şansele candidaţilor la fotoliile importante din PDL Constanţa

Data naşterii 01 februarie 1966

Carismatic şi distant, pendulând între capacitatea şi plăcerea de a comunica şi tăcerea inabordabilului, este un analitic misterios, intuitiv, răutăcios adeseori. Cifra destinului său 7, individualistul din 2 cooperantul şi convingătorul 5, ni-l dezvăluie pe Gigi Chiru ca fiind un melanj de singurătate, melancolie, diplomaţie, modestie şi adaptabilitate, nelinişte, versatilitate, perspicacitate. Având o credinţă a sa, o relaţie cu cele nevăzute doar a lui, pe care de cele mai multe ori o păstrează doar pentru sine, are darul de a înţelege şi a vedea oamenii aşa cum sunt ei. Uneori pare a lăsa lucrurile să se înfăptuiască aşa cum vor alţii. În realitate, ştie când trebuie să pară că se opreşte şi când este cazul să aştepte momentul potrivit. Mai bine eviţi să îl jigneşti. Este posibil să nu arate că ar fi afectat. Cu siguranţă însă îţi vei primi pedeapsa atunci când ai şi uitat că vreodată l-ai fi apostrofat. Se poate modela în condiţii excepţionale după cum trebuie să arate, să facă ori să zică. Nu vă lăsaţi păcăliţi.

Niciodată nu va spune tot, nu se va dezvălui în întregime.

Îi place misterul, ştie să creeze suspansul, îi place să fie inabordabil sau extraordinar de comunicativ. Îi place chiar efectul comportamentului său oscilant şi şocul pe care ceilalţi îl au la schimbările lui bruşte. Vrea să reuşească, indiferent de preţ (cifra 5 din destin e responsabilă de acest sentiment), detestă eşecul. Va recunoaşte că are nevoie de ajutor doar în situaţii extreme, pe care le poate însă gestiona cu o deosebită iscusinţă. Iute la minte, poate comunica (doar dacă simte că trebuie) cu orice fel de oameni. Îi place competiţia, lucrează bine în condiţii de stres şi chiar dacă este un partener de nădejde, întotdeauna va lucra mai bine singur. Cifra 7 a destinului îşi impune dorinţele, determinându-l adesea să se izoleze. Nu mult, atât cât să îşi facă ordine în gânduri, cât să îşi limpezească ideile. Are nevoie de oameni, are nevoie de amici, caută prieteniile, îi place alături de ceilalţi până când, brusc, realizează că vrea linişte, oricât de mult şi-ar fi dorit să meargă la o petrecere, într-o călătorie, ori pe cineva anume. Deşi are o capacitate uluitoare de a manipula, simte cu uşurinţă încercările altora de a îşi exercita astfel de puteri asupra sa şi reacţionează violent. Se bucură deopotrivă de popularitate, prieteni, dar şi cârcotaşi. Afişând uneori imaginea îngâmfatului (şi are astfel de porniri) urăşte să fie verificat, să se ştie limitat în mişcări, în acţiuni ori sentimente. Vânzător strălucit, ştie să se facă plăcut, înţeles. Ştie să îşi impună punctul de vedere, folosind armele cifrei 5, adaptabilitatea. Cifra 2 din destinul lui Gigi Chiru ne avertizează în legătură cu opiniile ferme, de nezdruncinat, pe care acesta şi le face. Diplomat până în măduva oaselor, vulnerabilitatea şi-o va ascunde chiar şi de el.

gigi_chiru.jpgChiru detestă comportametul nepoliticos al altora faţă de el.

Poate deveni colecţionar, păstrând tot soiul de obiecte, până când, cifra 5, care înseamnă şi dorinţă de schimbare, de nou, îl îndeamnă să arunce vechiturile. Nu îi place să fie zorit, nu îi place ca cineva să îi impună ceva. Se poate întâmpla ca, în anumite momente, să lase altora plăcerea de a fi remarcaţi, felicitaţi pentru realizările obţinute de el. Poate înţelege mai multe puncte de vedere, poate ţine cont de opiniile altora şi îi va deveni din ce în ce mai greu să ia o decizie care să-i aparţină în totalitate. Oricum, indiferent de hotărârea luată, un lucru trebuie să fie clar pentru totdeauna, tuturor. A hotărât ceva (indiferent de influenţe) pentru că aşa a vrut el! A doua ca importanţă în numerograma unei persoane este cifra zilei de naştere. Gigi Chiru are o cifră a zilei de naştere 1. Astfel vom da peste un şef, un orgolios, un tiran, un curajos, ambiţios, încăpăţânat, agresiv, care va şti să-şi folosească toate aceste calităţi cu abilitate. Va folosi duhul blândeţii în situaţiile potrivite, va deveni mână de fier când simte că aşa trebuie.

În numerograma zilei de naştere observăm că cifra 1 se repetă de două ori: se poate exprima bine în orice situaţie, poate ţine lucrurile sub control, poate susţine echilibrul cu succes, are calităţi de avocat. Are simţul observaţiei dezvoltat, îşi poate face păreri exacte despre cineva - există cifra 2 în numerogramă.

Cum cifra 3 lipseşte, constatăm că singurul noroc al lui Gigi Chiru stă în munca sa

Nu va primi niciodată nimic fără să insiste, fără să muncească. Nu va găsi niciodată floricele roşii într-un câmp de rapiţă, decât atunci când le va sădi el. Cei doi de 6 din numerogramă avertizează în legătură cu memoria bună, cu plăcerea de a mânca şi nevoia de creativitate. Îşi face griji inutile în legătură cu orice aspect şi are nevoie de căsnicie. Cifra 5, absentă şi ea din numerogramă (prezentă însă în destin) subliniază nevoia unui partener absolut necesar în proiectele de anvergură, (pe care el singur le va pune la punct) şi care este musai a fi duse până la capăt. Poate munci mai mult decât o face - lipseşte cifra 4 din numerogramă. Şi cifra 7 absentează şi concluzionăm că, deşi are nevoie să fie singur, deşi este infatuat adesea, se teme să rămână singur prea mult timp. Trebuie să ştie că, alături, este cineva dispus întotdeauna să-l accepte, să-i ţină de urât. Cifra 8 lipseşte - lucrurile mărunte sunt pentru cei mărunţi. Cifra energetică însă este 8. Deşi consideră că alţii, subordonaţii adică, trebuie să îndeplinească amănuntele, el vede tot, este permanent nemulţumit, dar şi foarte precis, exact. Interacţionează cu ceilalţi funcţie de importanţa obiectivelor care trebuie atinse. Se comportă cu pricepere, eficient, este metodic. Încercaţi să-l cunoaşteţi pe Gigi Chiru? Încercaţi să-i înţelegeţi motivele pentru care face sau nu ceva? Consumaţi energii importante într-o acţiune sortită eşecului. Nimeni, niciodată, în absolut nici un moment al vieţii sale, nu va reuşi să-l vadă, să-l cunoască, să-l înţeleagă aşa cum este în realitate. Uneori şi lui îi va deveni din ce în ce mai greu în a se recunoaşte. Cifra prenumelui Gigi, dar şi moştenirea (cifra numelui) luate separat şi analizate, au vibraţia 5. Maleabilitatea, adaptabilitatea, talentul de a juca oricâte roluri este necesar sunt extraordinare.

El este adaptabil şi din punct de vedere al caracterului, dar şi prin comportament. Este într-un cuvânt, ermetic.

Şi el a pierdut, cu mult timp în urmă, cheia seifului în care este bine pus la păstrat Gigi Chiru. Folosiţi-vă de talentele sale, de capacităţile lui, de talentul de a aduna bani, de a fi rece şi distant când trebuie, de a presimţi, de a deveni bun amic şi feriţi-vă să îl catalogaţi, să îl supăraţi să vi-l faceţi duşman. Pentru el, un lucru rău va rămâne rău o viaţă, albul nu poate deveni gri niciodată, iar prietenul aşa va rămâne în veci. Cine ştie însă unde este alb şi negru, care îi sunt prietenii şi care este lista duşmanilor? Răspunsul daţi-l dumneavoastră!

Gigi Chiru se află în a doua perioadă a vieţii sale, cuprinsă între 29 şi 57 ani. Vibraţia acesteia este 1. Va primi funcţii de conducere. Dacă nu le va primi, se va înscăuna el. Va deveni mai sigur, mai hotărât, mai curajos. Anul 2010 are o vibraţie 6 pentru el: mai responsabil, mai implicat, mai dispus a-i face pe alţii să-i înţeleagă motivaţiile, acţiunile, realizările şi eventualele eşecuri. Îşi va suma totul, cu seninătate: bune sau rele. Vibraţia 2 a lunii mai îi va aduce ocazia de a cunoaşte persoane noi, de a stabili relaţii durabile, de a semna contracte ce se vor dovedi inspirate, de a fi recunoscut, admirat. Poate avea ocazia de a se integra în asociaţii, grupări, organizaţii.

milena_farcas_02.jpgÎn iunie, norocul îl va vizita şi poate miza pe el.

Va călători, va risca, se va agita, va fi inventiv, plin de idei. Zile favorabile afacerilor 8, 17, 26, 9, 18, 27. Zile încărcate de griji, nervi, agitaţie, chiar griji şi necazuri: 6, 15, 24.

În iulie îşi va pune ordine în idei, va stabili priorităţi, va calcula totul, va deveni insensibil, rece. Poate cumpăra ceva, poate achiziţiona teren, casă, maşină. Zile dificile: 5, 14, 23. zile norocoase: 8, 17, 26.

Cifra evenimentelor produse şi datorită numelui pe care îl purtăm (care ne influenţează comportamentul) este 9. Nu este totul tocmai roz. Există o pornire care-l determină să se gândească serios la unele relaţii care au devenit dificile şi care-l deranjează, există dorinţa de a se rupe de cineva sau de anumite afaceri care-l încurcă, există un fond nervos destul de sensibil şi uşor de atins. Este o perioadă în care, un cuvânt deplasat al cuiva, un gest ciudat pot determina rupturi bruşte, care par neaşteptate, dar care erau pregătite parcă pentru a se întâmpla.

Milena FARCAŞ
www.numeremilena.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța AGA la Șantierul Naval 2 Mai SA! Acționarii, chemați să stabilească repartizarea profitului din 2023 și fixarea dividendului

19 Apr 2024 163

Transilvania Investments Alliance SA contestă convocatorul AGA a Neptun Olimp SA. Dosarul, pe masa Tribunalului Constanța

19 Apr 2024 207

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 540

Firme Constanța Acționarii Neptun-Olimp, convocați în AGA. Vor supune la vot închirierea terenului Complexului Maramureș din Olimp

05 Apr 2024 399

Convocator privind Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SC CAMPIO ICM SA

03 Apr 2024 313

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 522

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 666

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 640

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 558

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 815

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 626

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 616

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 558

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 515

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 834