PDL, dragostea mea Astazi, Maria Stavrositu

cap_3.jpgNumerologul Milena ne vorbeşte despre şansele deputatului de a ajunge la conducerea organizaţiei democrat-liberale

MARIA STAVROSITU
Data naşterii 22 octombrie 1973

Cifra destinului 7 - individualistul din 2, bunul partener şi adaptabilul 5.

Pregătită oricând pentru orice situaţie, Maria Stavrositu ştie că poate face faţă oricăror provocări. Poate fi distantă dacă este necesar. Altfel, ştie să devină plăcută, poţi conta pe ea în orice situaţie, te ajută. Cu atât mai implicată este cu cât recompensa pare a fi mai substanţială. Inteligentă, spirit liber, nu suportă constrângeri. De este obligată să le suporte, zâmbeşte fermecător, strânge din dinţi, îşi muşcă limba şi, ce gândeşte, bine că n-ai cum să afli. Are darul de a masca, de a ascunde, de a mima. Este potrivită pentru politică, pentru scenă. Are nevoie de provocări permanente, de orizonturi noi către care să simtă că-şi doreşte a se îndrepta.

Dă-i ceva nou de făcut şi imediat se porneşte

Trimite-o la Veneţia cu treburi şi pleacă imediat. Poate deveni volubilă într-o clipă. Cifra 5 este responsabilă de toate acestea. În clipa următoare poţi da cu ochii de altcineva. Maria Stavrositu poate fi şi rece, matură, serioasă, inabordabilă, tăcută, silitoare, sceptică, răutăcioasă, melancolică, prin cifra 7 din destin. Total diferită de prima persoană. Există un al treilea chip al Mariei Stavrositu: prietena săritoare, diplomata neîntrecută, modesta, ordonata, emotiva, timida şi vulnerabila, cu o răbdare de fier şi o înţelegere de neimaginat. Cifra 2 din destin adaugă aceste trăsături de caracter.

Pe cât de multe înfăţisări poate Maria Stavrositu lua (şi sigur nu veţi afla câte niciodată), pe atât de serioasă, muncitoare, organizată, disciplinată, inflexibilă, dură poate deveni. Cifra zilei de naştere 22, stă mărturie. Este de neclintit. Verifică totul. Porneşte la drum doar dacă este convinsă că evoluţia lucrurilor este cea favorabilă, că totul este ok, că oamenii sunt de încredere. Nu-i plac tergiversările şi nici lucrurile făcute pe jumătate. Îi plac oamenii serioşi atunci când are de făcut lucruri serioase.

maria_stavrositu.jpgEa face totul aşa cum trebuie: de la căsătorie şi până la serviciu, ori obligaţii pe care şi le asumă.

Uneori se poate certa cu toţi (este mai bine aşa, ştiţi ceea ce gândeşte), alteori doar tace (atunci să vă faceţi probleme). Întotdeauna însă poate găsi soluţiile potrivite şi ştie să se descurce în colectivitate. Socializarea poate deveni Atu-ul său. Când are chef sau este interesată.

În numerograma zilei de naştere observăm linia completă 123, a organizării. Vei reuşi să o porneşti doar după ce îi vei spune care sunt paşii, care este traseul. Nu pleacă nicăieri nepregătită, nu poate fi influenţată de vorbe frumoase ori dusă cu zăhărelul. Nu-i place zăhărelul, ci e preocupată doar de lucrurile concrete, serioase, sigure. Pentru a duce lucrurile până la capăt are nevoie de un partener. Altfel se poate opri la jumătatea drumului pentru că tocmai a descoperit ceva şi mai interesant. Atunci e nevoie de cineva care să o enerveze, să o sâcâie, pe care să-l certe zilnic şi care să suporte. Prin comportament este o ambiţioasă care nu acceptă cuvântul înfrângere. Cifra numelui complet - 8. Nu dă înapoi niciodată. Eventual doar dă impresia că s-a retras. Dacă este nevoie, poate deveni punctuală, categorică, de nepătruns, severă cu toţi şi cu sine. Nu acceptă replică, iar dacă este obligată să îndure un aşa afront, are ea de grijă şi, mai târziu, când vine timpul, cu simţul de răspundere caracteristic, ţi-o întoarce.

Ce îşi doreşte Maria Stavrositu?

Mai multă acţiune, mai multe călătorii, mai multe secrete, mai mult risc, mai multă lume bună, mai mult noroc. Cifra consoanelor este 3. Cum cifra vocalelor este 5, înţelegem că ceilalţi o percep ca fiind cam aşa cum este: drăgălaşă, adaptabilă, sociabilă, neliniştită. Cifra energetică a Mariei Stavrositu este 6. Poate să fie un dascăl excelent. Dar şi responsabilă, curioasă, muncitoare, implicată, serioasă. Valorile familiei sunt importante pentru ea. Se află, până la 56 ani, într-o perioadă cu vibraţie 4 în care nimic şi nimeni nu o va clinti. Ne referim la opinii, muncă, rezultate, planuri. Aproape că va uita să miroasă o floare, cum este să te plimbi pe malul mării admirând valurile în văpaia soarelui. Se apropie momentul crucial cu vibraţie 6. A început a-şi face simţită prezenţa încă de anul trecut. Momentul crucial va rezolva cu deosebită uşurinţă responsabilităţile care îi revin (şi vor veni din ce în ce mai multe). Familia brusc va deveni importantă, cu tot ceea ce înseamnă ea: copil, soţ, cămin şi tot ceea ce implică. Maximum acestui moment se va atinge la 38 de ani, adică peste un an, continuând să emită efecte încă doi ani după aceea.

milena_farcas_01.jpgAnul 2010 are o vibraţie 8 pentru Maria Stavrositu.

Va primi doar funcţie de ceea ce întreprinde pentru a îşi atinge scopurile. Este anul în care cel mai bine se potriveşte: „după faptă şi răsplată, bine faci - bine găseşti, munceşti - ai, nu munceşti - rabzi". Simte afacerile profitabile, poate câştiga frumos. Este bine să profite anul acesta. Luna mai, cu o vibraţie 4, îi aduce stabilitatea şi câştigurile palpabile. Este o lună bună pentru a investi în bunuri de natură materială: încă o maşină, o casă, o blană, un diamant. Iunie - lună a schimbărilor, a şanselor de a începe, de a demara acţiuni noi, are o vibraţie 5. Zile încărcate cu emoţii, griji, supărări, gânduri: 4, 13, 22 mai. Zile cu noroc deosebit, dar şi cu eforturi creatoare, călătorii, nervi pe măsură: 7, 16, 25. În iulie nu se va mai ascunde şi va arăta tuturor ce a făcut ea bun sau mai puţin inspirat. Va discuta deschis despre realizări, eşecuri, planuri. Va recunoaşte, atât cât poate ea. Să nu uităm că numele complet, care influenţează evenimentele din viaţa noastră, o apără în perioada cuprinsă între 35 şi 38 ani, aduncându-i noroc, scăpând-o din cele mai grele necazuri. Acum are 37 de ani neîmpliniţi, tocmai în octombrie ne va da tot (dacă vom merita). Evitaţi să o necăjiţi în zilele de 3, 12, 30, 21 ale lunii iulie, căci şi aşa vor fi destul de întunecate pentru ea. Singură va dori să stea şi în zilele de 1, 10, 19, 28 ale aceleiaşi luni. Respectaţi-i dorinţa, sau vă veţi lovi de un arici ce se rostogoleşte cu ţepii către voi, de un sloi de gheaţă, ori pur şi simplu veţi trece neobservaţi. Noroc şi bine: în zilele de 6, 14, 24 iulie. Schimbare în zilele de 8, 17, 26 iulie.

Milena FRACAŞ
www.numerelemilena.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

baniasism

29 Apr, 2010 21:53

...mai Milena...tu chir ne iei de prosti...chiar crezi ca te crede cineva...sictir ***...ce esti;te-a platit la greu machidoanca...asa ca vorba lui Emil Constantinescu...las-o balta.

PDL ADEVARAT

29 Apr, 2010 09:44

MULT SUCCES DOAMNEI STAVROSITU LA ALEGERI.ESTE O PERSOANA IN CARE AM INCREDERE CA VA FACE MULTE LUCRURI BUNE IN CADRUL ORGANIZATIEI MUNICIPALE CA SI PANA ACUMA FIIND CEA MAI POTRIVITA PTR ACEASTA FUNCTIE DATORITA CALITATILOR EI ORGANIZATORICE.

un analist

29 Apr, 2010 09:06

Acum la Pdl Constanta sunt mai multi sefi decat activisti.M.S.adica Maria Stavrositu ca doar nu a ajuns maria sa poate sa fie sefa la astia din mai multe motive pe care ei nu le cunosc pt. ca niciodata nimic nu a depins de ei.Ce destept sunt...

Articole asemanatoare

73 de ani de la nașterea actorului, regizorului și scriitorului constănțean Vasile Cojocaru

17 Jan 2023 2712

#DobrogeaDigitală „Pentru Tafrali, Dobrogea a fost o datorie”

09 Nov 2021 3219

Jurnalist cunoscut, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Cine sunt celelate persoane audiate în dosar

16 Jul 2018 3407

Traian Băsescu speră la o redefinire a abuzului în serviciu de către judecătorii CCR

30 May 2016 3453

MAE Atenționare de călătorie Danemarca

03 May 2016 3793

Interviu online cu Robert Boroianu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean „După 16 ani de administraţie a echipei PSD Constanţa, avem o situaţie dezastruoasă atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean!”

30 Apr 2016 6202

Angola – Epidemie de febră galbenă

18 Mar 2016 2671

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

15 Mar 2016 5222

Comisia Europeana lansează Raportul de țară 2016

09 Mar 2016 2993

Comunicat PNL Constanta

08 Feb 2016 3022

Atenţionare de călătorie SUA - Condiții meteorologice severe pentru zonele de Nord - Est și Est, Washinhton DC și metropola New York

22 Jan 2016 3018

Atenţionare de călătorie Turcia – Anulare zboruri de pe aeroporturile din Istanbul

19 Jan 2016 2668

Atenţionare de călătorie Bulgaria – coduri de vreme rece, ninsori și polei

06 Jan 2016 2776

Atenţionare de călătorie Belgia – grevă în sistemul feroviar din capitala Bruxelles și din sudul țării

04 Jan 2016 2764

Ungaria – reglementări privind circulaţia camioanelor în perioada Crăciunului

21 Dec 2015 2760