Pe litoral în mai puțin de o oră TAROM anunță introducea unor noi rute interne din luna aceasta

  • Zborurile vor fi operate în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.

Compania Națională de Transport Aerian -TAROM  anunță că, începând cu luna aceasta, va introduce noi rute interne, care să susțină repornirea turismului românesc. Astfel, românii din vestul țării vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră.

Rutele noi operate de TAROM vor fi:

• Timisoara - Constanta - Timisoara
• Oradea - Constanta - Oradea
• Cluj Napoca - Constanta - Cluj Napoca.

Zborurile vor fi efectuate în condiții de siguranță, si vor avea ca destinație Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, de unde turiștii pot ajunge rapid în stațiunile de pe litoralul Mării Negre sau în Delta Dunării.

Conform statisticilor elaborate de către asociațiile de promovare a turismului se preconizează ca doar 20% dintre cei care vor pleca anul acesta în concediu, vor aleage destinații externe.
 
Zborurile vor fi operate în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc. Orarul zborurilor și tarifele vor fi comunicate în cel mai scurt timp.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

TAROM reintroduce o nouă cursă către litoral. Recent compania anunțase alte trei rute spre Constanța

05 Jul 2020 1637

Începând cu luna iulie, Tarom va introduce noi zboruri interne, din vestul țării către litoral

06 Jun 2020 1914