Pensionarii tulceni, la ceas aniversar

Vineri, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, vicepreședintele Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea, Vasile Strat, primarul municipiului, Constantin Hogea și subprefectul județului, Carmen Caloianu au participat la ședința Consiliului Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice din Tulcea, în urma căreia s-a ales și noua structură de conducere. 

Începând cu ora 11.00, la sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea, pensionarii tulceni, reuniți în ședință oficială, au dezbătut raportul de activitate pentru perioada 2018-2020. Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înființarea Uniunii Naționale a Persoanelor Vârstnice, reprezentanților structurilor asociative a pensionarilor au primit diplome aniversare din partea Consiliului Județean Tulcea și a Consiliului Județean pentru Pensionari și Persoane Vârstnice. 

În cadrul discuțiilor purtate  în cadrul ședinței au fost punctate, de asemenea, principalele realizări ale mandatului care se încheie și au fost propuse proiecte pentru mandatul următor. 

Printre acestea, se numără mărirea plafonului pentru gratuitatea oferită pensionarilor pentru transportul în comun, reducerea taxelor și impozitelor datorate de pensionarii tulceni, mărirea numărului de membri ai Consiliului Județean pentru Pensionari și Persoane Vârstnice, organizarea a șapte – opt noi organizații la nivelul județului, asigurarea unui nou sediu pentru clubul pensionarilor, implicarea activă pentru înființarea, la nivel județean, de cămine pentru  bătrâni etc. 

„Acum, la împlinirea a 20 de ani de la înființarea Uniuni Persoanelor Vârstnice, felicit toți pensionarii tulceni, persoane care merită tot respectul nostru, persoane de la care avem ceva de învățat. Vă doresc să vă dea Dumnezeu sănătate, că înțelepciune aveți și vă asigur că și pe viitor, așa cum am făcut în calitate de președinte al Consiliului Județean Tulcea, voi rămâne alături de dumneavoastră  și vom păstra o relație amiabilă, constructivă“, le-a transmis președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

De asemenea, primarul municipiului, Constantin Hogea, a fost în asentimentul președintelui Teodorescu și a vorbit despre calitatea umană a pensionarilor tulceni: „În ceea ce privește experiența, părul alb și ridurile nu opt fi înlocuite cu nimic“, a transmis Constantin Hogea. 

În același sens, subprefectul Carmen Caloianu a transmis mesajul prefectului județului Tulcea, care le-a urmat pensionarilor tulceni multă sănătate, succes și putere de muncă. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Propunere de proiect Creșterea capacității navelor care ajung în zona Sulina, în discuție cu factori de decizie la nivel european

10 Aug 2022 1351

Peste 11 milioane de lei de la CJC Falimentul bate la ușa Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, prezidată timp de zece ani de Corina Martin

29 Nov 2021 2498

Înfiinţează un organism propriu de promovare După CCINA, Consiliul Judeţean Tulcea s-a retras din Asociaţia Litoral - Delta Dunării

08 Jan 2018 2942