Percheziții domiciliare, în județul Constanța. Un bărbat a fost arestat preventiv (GALERIE FOTO +VIDEO)


Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi – Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Constanța, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.




În urma perchezițiilor, au fost descoperite 12,5 tone de semințe de floarea-soarelui, 1,5 tone de produs petrolier, cu miros specific de motorină, 2 bărci, un motor de barcă, 700 de lei și 50 de euro, precum și alte obiecte cu valoare probatorie. 




Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 3 decembrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi – Biroul Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în județul Constanța, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.




Un bărbat a fost arestat preventiv.





Din cercetări a reieșit că, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie a.c., mai multe persoane ar fi rupt sigiliile unei barje, încărcată cu floarea-soarelui, care se afla pe fluviul Dunărea, în zona localității Rasova, de unde ar fi sustras cereale. 




În urma perchezițiilor, au fost descoperite 12,5 tone de semințe de floarea-soarelui, 1,5 tone de produs petrolier, cu miros specific de motorină, 2 bărci, un motor de barcă, 700 de lei și 50 de euro, precum și alte obiecte cu valoare probatorie. 




Cerealele au fost ridicate de polițiști și predate părții vătămate, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 70 %.




Valoarea totală a bunurilor ridicate, în vederea continuării cercetărilor, este de peste 61.000 de lei.



Doi bărbați au fost identificați, unul dintre aceștia fiind reținut, pentru 24 de ore. 




În cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 




Acțiunile au beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții ale procurorilor DIICOT într-un dosar de trafic de droguri! Incredibil cine a fost adus la audieri (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 940

Percheziții în dosarul furtului de motoare de barcă din Hârșova, județul Constanța (FOTO)

25 Nov 2023 936

Percheziţii DGA la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucureşti! Mai mulţi medici, suspectaţi că ar fi luat mită de la pacienţi

20 Sep 2023 1027