Percheziții în mai multe județe. Vizate persoane bănuite de dare și luare de mită

 
Percheziții. Foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
În cursul zilei de 14 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Serviciului Criminalistic și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 22 de percheziții domiciliare (19 în județul Brașov, 2 în județul Sibiu și una în județul Covasna) într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de luare de mită, dare de mită, deturnarea licitațiilor publice, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, fals material în înscrisuri oficiale și spălarea banilor.
 
Totodată, în aceeași cauză, mai sunt puse în executare 10 mandate de percheziție domiciliară în alte județe și în municipiul București, de către polițiști din cadrul unităților de poliție corespunzătoare - structurile de investigare a criminalității economice, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiștilor criminaliști, după cum urmează: I.P.J. Dâmbovița - 5 locații, I.P.J. Prahova - 2 locații, D.G.P.M.B. - Poliția Sectorului 5, I.P.J. Argeș și I.P.J. Ialomița - fiecare câte o locație., transmite Poliția Română. 
 
În urma punerii în executare a tuturor celor 32 de mandate de percheziție domiciliară,  vizând sediile unor instituții publice, punctele de lucru ale unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice (funcționari publici, administratori de S.C.-uri și angajați ai acestora), se urmărește descoperirea și ridicarea de mijloace de probă (înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidențe extracontabile, sume de bani, etc.) ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, precum și conducerea la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, a 20 de persoane, pentru audieri.
 
Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română., mai transmite sursa citată. 
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE! S-a emis mandat de arestare Percheziții în Constanța la persoane suspectate de trafic de droguri! (VIDEO)

06 Jun 2024 629

Percheziții în municipiul București și județele Ilfov și Constanța, într-un dosar de înșelăciune

05 Jun 2024 630

Oficial DNA, percheziții la Poliția Locală Sector 1 București!

04 Jun 2024 459

Ar fi vizat și Vali Mitruş, șeful Biroului pentru Imigrări Caraş-Severin! Mascații de la DIICOT fac zeci de percheziții! Peste 1000 de cetăţeni din Pakistan şi Bangladesh ar fi obţinut ilegal avize de muncă

04 Jun 2024 771

Percheziții la locuința sirianului Cine este cel care a încercat să se autoincedieze în fața Ambasadei Israelului din București?

03 Jun 2024 835

Garda de Coastă Percheziții în București și Constanța, într-un dosar de trafic de migranți (GALERIE FOTO)

03 Jun 2024 505

Droguri comercializate printr-o platformă de comunicare online! Cum acționau suspecții (GALERIE FOTO)

03 Jun 2024 768

Constanța Ce spun procurorii despre bărbatul care ar fi încercat să achite un avans pentru panouri fotovoltaice cu un ordin de plată falsificat - A mai fost condamnat pentru înșelăciune

31 May 2024 754

Percheziții de amploare în județul Constanța Dosare penale pentru infracțiuni privind îngroparea deșeurilor și desfășurarea de activități în perimetrele ariilor naturale protejate. Ce au descoperit polițiștii

31 May 2024 645

Știri Constanța Bărbat de 27 ani, arestat în urma perchezițiilor din cadrul acțiunii Jupiter

30 May 2024 728

Poliția Română 14 Kilograme de cocaină, în valoare de 1 milion de euro, descoperite de polițiști, în urma unei percheziții domiciliare (FOTO+VIDEO)

30 May 2024 657

IPJ Constanța Percheziții la o firmă suspectată că ar fi achitat avansul a peste o mie de panouri cu un ordin de plată falsificat (FOTO+VIDEO)

30 May 2024 1002

Percheziție la UMC! Ce spune Gabriel Raicu, rectorul Universității Maritime Constanța, despre acțiunea procurorilor. Pe cine ar viza ancheta

29 May 2024 1061

Mascații din Constanța fac percheziții în Bihor! (FOTO+VIDEO)

29 May 2024 784

Percheziții masive în țară pentru infracțiuni economico-financiare și judiciare (VIDEO)

29 May 2024 646