Percheziții în Mamaia, la locuinţele unor suspecţi de trafic de migranţi. O persoană, dusă la audieri

  • Pe teritoriul României s-au constituit mai multe celule infracționale care au acționat în mod unitar, prin facilitarea trecerii frauduloase a frontierei sudice a României.
​Directorul Gărzii de Coastă a făcut declarații cu privire la destructurarea grupului infracțional organizat pentru traficul de migranţi care opera și pe teritoriul României.

„Datorită acestei acțiuni a fost destructurată o grupare de traficanți de migranți care opera pe teritoriu național cât și pe teritoriul altor state, gen Bulgaria, Turcia și state din vest.

Au încercat și pe zona noastră și au fost câteva treceri operate de această grupare, monitorizată atât de procurorii DIICOT, cât și de noi în delegare, în acest dosar. Ieri a fost faza culminantă în care practic s-a pus capăt acestei tentative de fraudare a legislației prin introducerea în țară a migranților. Au fost ridicați, conduși la sediul Parchetului”, informează directorul Gărzii de Coastă.

Una dintre percheziții a fost efectuată în Mamaia, municipiul Constanța.

Amintim că, ieri, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră şi D.I.I.C.O.T. au efectuat peste 20 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi, trafic de droguri, trecerea frauduloasă a frontierei de stat a României şi facilitarea şederii ilegale în România.

Membrii grupării ar fi încasat până la 5000 de euro/migrant.

Citește și: Percheziţii la locuinţele unor suspecţi de trafic de migranţi şi droguri. Câţi bani încasau suspecţii pentru fiecare migrant care trecea ilegal frontiera

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții la un restaurant arăbesc din Constanța!

04 Mar 2024 4030

Constanța. Controlul în trafic, văzut prin intermediul camerei de bord (VIDEO)

20 Mar 2022 4464

Insolvenţa Taste-It Events & Catering SRL, amânată pentru luna mai

22 Feb 2018 2173

Doi soţi, acuzaţi de evaziune fiscală Descinderi în Mamaia. Prejudiciu de 10 milioane de euro (galerie foto+video)

01 Sep 2016 8139

Afacerista vizată de percheziţiile de azi din Mamaia, transportată la Urgențe în timpul audierilor la Parchet

31 Aug 2016 2173