Pericol în trafic! Prins fără permis de conducere la volan

  • Prins de polițiști pentru ca nu avea permis de concudere la volan.
Urmare a cercetărilor polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier, în cursul zilei de ieri a fost reținut un bărbat, de 43 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. În sarcina acestuia au fost reținute 2 astfel de infracțiuni la regimul circulației rutiere, constând în faptul că, la data de 8 februarie a.c., în jurul orei 08.20, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Anterior, la data de 29.12.2020, în jurul orei 09.40, bărbatul în cauză a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 3C, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În ambele cazuri, acesta a fost implicat în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.