Actualitate

Persoana care a „furat“ banca din Poarta 6, amendată de Poliţia Locală Constanţa

Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa a răspuns în urma sesizării făcute de cotidianul ZIUA de Constanţa şi a trimis un echipaj în cartierul Poarta 6 pentru a verifica situaţia băncii furate din parcul de pe strada Brizei şi poziţionată în faţa unui imobil de pe strada Curcubeului. Astfel, după ce au luat declaraţii de la faţa locului, oamenii legii au trecut la sancţiuni.
 
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali, persoana care a furat banca din parc şi a mutat-o la aproximativ 50 de metri de locul în care a fost amplasată de către municipalitate a fost identificată. A fost sancţionată cu amendă contravenţională de 400 de lei, iar banca a fost mutată la loc în parcul din vecinătate.

Reamintim că totul a pornit duminică seara, după cum a punctat reclamanta, când un grup de tineri care locuiesc în cartierul Poarta 6 au furat o bancă din parcul de pe strada Brizei şi au mutat-o pe strada Curcubeului, lângă Liceul Navrom. Aceştia fac gălăgie şi consumă băuturi alcoolice la ore târzii, iar vecinii nu mai suportă zgomotul. Se pare că tinerii vorbesc urât cu oamenii care locuiesc în zonă, iar cei din urmă susţin că le este teamă să cheme oamenii legii la faţa locului pentru a rezolva situaţia. „Seara se adună până dimineaţă şi nu ne putem odihni“, susţine o femeie care locuieşte în zonă.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat Poliţiei Locale situaţia cu care se confruntă locuitorii din cartierul Poarta 6, aceştia precizând că un echipaj se va deplasa la faţa locului pentru a evalua situaţia. Ei au menţionat că oamenii pot apela oricând la dispeceratul acestora pentru a sesiza dacă tinerii vor mai reveni seara să facă gălăgie pe domeniul public al oraşului, aceştia putând fi sancţionaţi în baza legii.
 
Citeşte şi:
 
Locuitorii din Poarta 6, supăraţi pe tinerii din cartier. Au furat banca din parc şi au dus-o în faţa blocului (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minutele care au făcut diferenţa. Cum a luat amendă un bărbat pentru că a parcat în Constanţa fără să achite parcarea

27 May 2019 489

Atenție șoferi! Mai multe mașini parcate, ridicate de polițiștii locali din Constanța. Ce alte nereguli au fost sancționate (galerie foto)

24 May 2019 771

Avarie RAJA la intersecția străzilor Mihai Viteazu cu Dacia

23 May 2019 306

Poliţiştii locali din municipiul Constanţa au ridicat 72 de autoturisme parcate neregulamentar

23 May 2019 375

Cum au sărbătorit oamenii legii Ziua Poliţiei Locale Constanţa

22 May 2019 456

Astăzi este Ziua Poliției Locale. Mai mulți polițiști locali din Constanța au primit diplome pentru merite deosebite în muncă (galerie foto)

21 May 2019 600

Taximetrist din Constanţa, încolţit de poliţişti, după ce ar fi coborât să deschidă portbagajul. Ce s-a întâmplat

21 May 2019 800

Constanţa. Cerşetoria, consumul de alcool şi staţionările neregulamentare, sancţionare de poliţiştii locali

20 May 2019 297

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța într-o singură zi. Ce nereguli au taxat polițiștii locali (galerie foto) (galerie foto)

18 May 2019 424

Constanţa. Opririle şi staţionările neregulamentare, sancţionate de poliţiştii locali

15 May 2019 394

Despre acţiunile de verificare “Scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni”

13 May 2019 783

Află câte lucrări fără autorizaţie de construire au fost înregistrate la Constanţa, într-o săptămână

13 May 2019 581

Amendaţi pentru că fumau în interiorul unei unităţi spitaliceşti din Constanţa

13 May 2019 360

În municipiu Constanţa Peste o sută de procese verbale pentru cerşetorie, consum alcool şi alte fapte antisociale

13 May 2019 289

Şoferi, atenţie unde parcaţi! Câte autovehiculele oprite neregulamentar au fost ridicate de Poliţia Locală Constanţa

13 May 2019 333