Actualitate

Persoana care a „furat“ banca din Poarta 6, amendată de Poliţia Locală Constanţa

Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa a răspuns în urma sesizării făcute de cotidianul ZIUA de Constanţa şi a trimis un echipaj în cartierul Poarta 6 pentru a verifica situaţia băncii furate din parcul de pe strada Brizei şi poziţionată în faţa unui imobil de pe strada Curcubeului. Astfel, după ce au luat declaraţii de la faţa locului, oamenii legii au trecut la sancţiuni.
 
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali, persoana care a furat banca din parc şi a mutat-o la aproximativ 50 de metri de locul în care a fost amplasată de către municipalitate a fost identificată. A fost sancţionată cu amendă contravenţională de 400 de lei, iar banca a fost mutată la loc în parcul din vecinătate.

Reamintim că totul a pornit duminică seara, după cum a punctat reclamanta, când un grup de tineri care locuiesc în cartierul Poarta 6 au furat o bancă din parcul de pe strada Brizei şi au mutat-o pe strada Curcubeului, lângă Liceul Navrom. Aceştia fac gălăgie şi consumă băuturi alcoolice la ore târzii, iar vecinii nu mai suportă zgomotul. Se pare că tinerii vorbesc urât cu oamenii care locuiesc în zonă, iar cei din urmă susţin că le este teamă să cheme oamenii legii la faţa locului pentru a rezolva situaţia. „Seara se adună până dimineaţă şi nu ne putem odihni“, susţine o femeie care locuieşte în zonă.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat Poliţiei Locale situaţia cu care se confruntă locuitorii din cartierul Poarta 6, aceştia precizând că un echipaj se va deplasa la faţa locului pentru a evalua situaţia. Ei au menţionat că oamenii pot apela oricând la dispeceratul acestora pentru a sesiza dacă tinerii vor mai reveni seara să facă gălăgie pe domeniul public al oraşului, aceştia putând fi sancţionaţi în baza legii.
 
Citeşte şi:
 
Locuitorii din Poarta 6, supăraţi pe tinerii din cartier. Au furat banca din parc şi au dus-o în faţa blocului (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minoră dată dispărută, surprinsă în timp ce cerşea într-o intersecţie din Constanţa

23 Jan 2019 392

Constanța. Scandal într-un autobuz de călători. Polițiștii locali au încătușat un bărbat recalcitrant (video)

22 Jan 2019 1508

Polițiștii locali din Constanța au sancționat o femeie care vindea diverse lucruri în spatele Oficiului Poștal din Tomis Nord

22 Jan 2019 1026

Petrecere de botez organizată pe o stradă din Constanța. Polițiștii locali au întrerupt distracția (galerie foto+video)

21 Jan 2019 431

Constanța Comerțul stradal neautorizat, sancționat de polițiștii locali. Ce amenzi au fost aplicate

19 Jan 2019 534

Societățile comerciale din Constanța, în vizorul polițiștilor locali. Amenzi pentru produse vândute la reducere înaintea perioadei oficiale

19 Jan 2019 332

Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa a dat amenzi pe bandă rulantă

18 Jan 2019 1235

Constanţa. Persoane care ofereau spre vânzare ţigări fără timbru, sancţionate de poliţiştii locali

17 Jan 2019 565

Zeci de șoferi care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, sancționați de polițiștii locali din Constanța (galerie foto)

16 Jan 2019 421

Persoană depistată în zona Gării CFR din Constanţa, în timp ce vindea ilegal ţigări

15 Jan 2019 282

Continuă desființarea garajelor din municipiul Constanța

15 Jan 2019 345

Constanţa. Sancţiuni pentru oprirea sau staţionarea neregulamentară, aplicate de poliţiştii locali

14 Jan 2019 362

Şeful Poliţiei Locale din municipiul Bacău prins băut la volan. A fost implicat și într-un accident rutier

13 Jan 2019 304

Tragedie la ski. Trei schiori au murit într-o avalanşă în vestul Austriei. O a patra victimă este dispărută

13 Jan 2019 336

Stop comerțului ilegal de țigări Polițiștii constănțeni au depistat mai multe persoane ce vindeau țigări (galerie foto+video)

12 Jan 2019 1028