Actualitate

UPDATE Petiție către Prefectura Constanța. Care este scopul și cine a inițiat-o

 

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, dorește să formuleze o petiție către Prefectura Constanța, pentru a fi deschise bisericile credincioșilor, potrivit unei postări aflate pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei.
 

„Cei care doresc să sprijine această inițiativă, sunt rugați să-și trimită cererile lor, în formă scrisă, până marți, 5 mai 2020, cu datele personale completate și semnătură olografă, pe adresa ARHIEPISCOPIA TOMISULUI, Str. Arhiepiscopie nr 23, Constanța, cu specificația "Petiție pentru deschiderea bisericilor", se mai arată în postarea la care facem referire. .


Cererea poate fi fotografiată și trimisă pe mail la adresa comunicare@arhiepiscopiatomisului.ro, toate cererile urmând a fi anexate petiției ÎPS Teodosie.

UPDATE:
Ulterior anunțul a fost schimbat cu un altul.

Iată despre ce este vorba:

Întrucât Arhiepiscopia Tomisului nu este Operator de date cu caracter personal, toți cei care doresc redeschiderea bisericilor pentru credincioși pot formula cereri în nume propriu, după cum consideră fiecare, care se trimit pe site-urile oficiale ale Prefecturilor din județul de reședință, secțiunea "Petiții".

Documentele care au fost deja trimise către Arhiepiscopie, vor fi redirecționate către Instituția Prefectului Județul Constanța.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Popescu Gheorghe

03 May, 2020 16:32

Susțin și semnez petiția pentru redeschiderea bisericilor

Mihaela Tatu

02 May, 2020 07:52

Susțin și semnez o petitie privind deschiderea bisericilor și mănăstirilor pentru credincioșii ce-si doresc să participe la slujbe și la spovedanie și împărtășanie!!

Articole asemanatoare

A fost întocmită și o petiţie on line Apel pentru salvarea economică a turismului din Delta Dunării și de pe litoral

28 Mar 2020 1921

Petiţie on line Planul de salvare economică a României după COVID-19

24 Mar 2020 1835

"Dacă ar avea demnitate, şi-ar da demisia" Tot mai mulţi constănţeni semnează petiţia de demitere a managerului Dănuţ Căpăţână

12 May 2015 1732

Bomba zilei A fost lansată petiţia on line pentru sprijinirea autorului accidentului de la Coyote Ugly

16 Jul 2013 3105