Petrecerea promoţiei Băsescu Cozonac de Murfatlar şi „Treceţi batalioane române Carpaţii"

cap_5.jpgMeniul a fost diversificat şi a cuprins, printre altele, friptură de miel, dar şi de pui, roşii, castraveţi, brânză, caşcaval şi fructe autohtone

Preşedintele Traian Băsescu şi foştii săi colegi de la Academia Navală Mircea cel Bătrân au sărbătorit, sâmbătă seara, împlinirea a 35 de ani de la absolvire.

Şi-au amintit cu drag de profesorii şi de cei 28 de colegi care au decedat, însă au dat la o parte gândurile negre şi s-au distrat pe cinste. Mare bucurie le-a făcut Mageru, un coleg plecat în Statele Unite, pe care nu îl mai văzuseră de 35 de ani. Evenimentul a avut loc la vila de protocol de la Neptun, iar petrecăreţii au început să se adune în jur de ora 19.00. „O petrecere frumoasă, elegantă" şi un Băsescu neschimbat, „acelaşi coleg de gaşcă" - aşa au descris cei prezenţi evenimentul. Şeful statului a venit însoţit de soţie, Maria, dar şi de cele două fiice, Ioana şi Elena. Meniul a fost diversificat şi a cuprins, printre altele, friptură de miel, dar şi de pui, roşii, castraveţi, brânză, caşcaval, fructe autohtone, dar şi un mult lăudat cozonac de Murfatlar, „bun şi pufos". Festinul a culminat cu un tort de ciocolată, pe care scria „La mulţi ani promoţiei ‘76".

 Basescu_-_Traian_Basescu_08.jpg

Cei prezenţi au dansat pe muzica formaţiei de la Cabana Schiorilor din Sinaia, trupa preferată a primului om din stat, care a fost foarte apreciată. „Pentru noi era o formaţie no name, dar au fost extraordinari. Ne-au cântat până şi «Treceţi batalioane române Carpaţii» şi a fost un moment foarte impresionant. Au cântat foarte frumos, nişte fete normale, foarte talentate, fără silicoane cum vezi pe la televizor. Foarte, foarte frumos". Petrecerea „s-a spart" în jur de 12.00, 12.30, însă colegii de Academie au promis că se vor întâlni şi la anul, aşa cum le este obiceiul. Dintre cei care nu au fost colegi de Academie Navală cu preşedintele Băsescu, însă au fost invitaţi la petrecere, s-au numărat Dorel Constantin Onaca şi Gheorghe Saricu.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 297

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 631

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 556

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 530

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 748

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 551

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 658

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 711

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 521

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 579

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 777

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14184

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 935