Actualitate

Philip Morris International lansează IQOS 3 DUO în Constanța


În cadrul viziunii sale pentru un viitor fără fum, compania continuă să investească în cercetare și tehnologii avansate , adaptând produsul la nevoile consumatorilor

Constanța, 31 octombrie – Astăzi, Philip Morris International, lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum, lansează IQOS 3 DUO, în cadrul IQOS Store din City Park Mall, Constanța.
IQOS 3 DUO a fost conceput ca răspuns la nevoile exprimate de consumatori și reprezintă cel mai nou și evoluat produs din portofoliul companiei.

Noul produs IQOS 3 DUO vine cu funcționalități care vă ajută da treceți mai ușor de la fumatul țigărilor clasice la fumatul fără fum. Stiloul este mai rezistent și poate fi folosit fără încărcare de 2 ori, consecutiv. Veți găsi în magazinele din România noul IQOS 3 DUO, începând cu 5 noiembrie 2019.Lansarea IQOS 3 DUO reprezintă angajamentul nostru cu privire la investiția constantă în dezvoltarea și comercializarea de produse fara fum, fundamentate științific, ce pot ajuta milioane de adulți, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la o alternativă mai bună. Aceste îmbunătățiri și inovații continue ale dispozitivelor IQOS sunt esențiale în punerea în practică a viziunii noastre despre un viitor fără fum. În prezent, aproximativ 8 milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la țigări”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International.


De ce să alegi IQOS 3 DUO Philip Morris?

Philip Morris International își propune ca, până în 2025, cel puțin 40 de milioane de fumători ai țigărilor din portofoliul propriu să facă trecerea la produsele fără fum, iar cel puțin 30% din volumul total al producției să fie reprezentat de produse fără fum.În medie, 70% dintre fumătorii care trec la IQOS, renunță complet la țigări2, ceea ce face IQOS cea mai convingătoare alternativă pentru fumatul convențional existentă în prezent.În ultimii 15 ani, compania a investit peste 6 miliarde de dolari în cercetare științifică, în dezvoltarea și comercializarea portofoliului de produse fără fum. Peste 400 de oameni de știință, ingineri și specialiști de top sunt implicați în asigurarea unei evoluții constante a acestei categorii de produs. Este important de reținut că IQOS nu este lipsit de riscuri, acesta livrează nicotină, substanță ce creează dependență.

Pentru a afla mai multe informații despre modul în care Philip Morris International contribuie la viziunea pentru un viitor fără fum, vă invităm să vizitați website-ul companiei – www.pmi.com.


Despre Philip Morris International: Un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) transformă industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum și, în cele din urmă, pentru a înlocui țigările cu produse fără fum în beneficiul adulților care, altfel, ar continua să fumeze, al societății, al companiei și al acționarilor săi.

Philip Morris International este un producător de tutun de top implicat în producția și comercializarea țigărilor, produselor fără fum și dispozitivelor electronice aferente și accesoriilor, precum și alte produse cu conținut de nicotină, pe piețe din afara SUA.Viitorul văzut de Philip Morris International se bazează pe o categorie nouă de produse fără fum care, deși nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Prin resurse multidisciplinare în dezvoltarea produselor, dotări de ultimă generație și fundamentare științifică, Philip Morris International își propune să se asigure că produsele sale fără fum satisfac preferințele consumatorilor adulți și îndeplinesc cerințele stricte de reglementare.Portofoliul de produse fără fum IQOS include produse cu tutun încălzit și produse cu vapori care conțin nicotină. Potrivit estimărilor Philip Morris International, în 30 iunie 2019, erau aproximativ 8,8 milioane de fumători adulți din întreaga lume care au renunțat la fumat și au adoptat produsul din tutun încălzit fabricat de Philip Morris International, disponibil spre vânzare în 51 de piețe, cele mai recente lansări fiind în Statele Unite, Emiratele Arabe Unite și Belarus, sub brandul IQOS. Pentru mai multe informații, vizitați www.pmi.com și www.pmiscience.com/ro/home.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Philip Morris Trading inaugurează la Constanța cel de-al doilea IQOS Store din România

27 Jul 2017 5945

După BAT, şi Philip Morris a scumpit, de azi, ţigările

13 Mar 2015 865

Matei Vişniec a câştigat premiul literar "Augustin Frățilă"- romanul anului 2013

09 Dec 2014 1810

S-au scumpit ţigările

19 Jan 2011 946