Pictorul Fericit, magazinul de pictură pe care trebuie să îl descoperiți


Dacă nu ați încercat până acum, nu trebuie să ratați pictura pe numere. Este o experiență unică și interesantă și se referă la posibilitatea de a vă crea propriile tablouri. Chiar și dacă nu sunteți mari creatori de artă, pictura pe numere vă este accesibilă numaidecât, ușor de realizat și vine la pachet cu o serie de avantaje.
 

De pictura pe numere ați auzit? Dar de Pictorul Fericit?

Pictura pe numere în România este adusă la îndemâna oricui prin Pictorul Fericit, brand de nișă. Este magazinul de pictura care încântă publicul larg cu gama sa foarte variată de picturi pe numere, pentru toate categoriile de vârstă, pentru publicul feminin, masculin și implicit și pentru copii.
 
Vorbim de kituri complete de pictură ce conțin toate cele necesare pentru a începe de îndată pictatul. Așadar, dacă veți comanda de la Pictorul Fericit veți găsi în set culorile necesare, un set de pensule, pânză de bumbac întinsă pe șasiu și schița în format A4. Trebuie doar să respectați corespondența număr-culoare și să aplicați pe pânză, cu răbdare și precizie, fiecare culoare la locul său potrivit. Schița regăsită imprimată pe pânză vă ghidează efectiv în a crea un tablou perfect.
 
La final vă puteți bucura de o operă de artă, creată prin efort propriu. Poate fi vorba de tablou cu temă romantică, ideal în dormitor, cele cu natură sau flori, cele cu personaje de ce nu. Pentru cei cu gusturi mai sofisticate vor găsi în același e-shop și picturi moderne, precum și cele cu temă religioasă sau reproduceri după celebre opere - Klimt, Da Vinci printre alții. Cu o varietate de tematici ale acestor picturi pe numere, oricine va regăsi o variantă preferată pentru sine.
 

O activitate interesantă oricând

Știm, timpul liber pentru omul modern este o raritate și mai prețuit că oricând. Însă ne plângem adesea că nu reușim să ne relaxăm, să ne deconectăm de la stres, task-uri zilnice, rutină obositoare de zi cu zi. Ei bine, pictura pe numere ar putea  fi un colac de salvare aici. Pentru că de îndată ce puneți pensula în mâna parcă timpul stă în loc.
 
De menționat că, oricând veți continua, chiar și dacă trece o bună perioadă de vreme, culorile nu se usucă, pânza nu crapă cu pelicula de culoare pe ea. Calitatea acestor produse vorbește de la sine. De asemenea, nu este nevoie ca pânza să fie tratată, este deja pregătită în acest sens și nici la final nu este nevoie de aplicat vreo peliculă de produs. Se mențin culorile foarte bine în timp.
 
Tot aici veți găsi de asemenea și produse pentru pictură, accesorii, de la pânze la șevalete, set 7 pensule pentru pictat pe acrilic, palete de culori, printre altele. Orice comandă de minim 99 de lei, beneficiază de transport gratuit, oriunde în țară. Descoperiți acest e-shop și produsele sale pentru a descoperi în fond arta și terapia culorilor.
 
 
Contact:
 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2
 
contact@pictorulfericit.ro

 
0754 459 540.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.