Pisică introdusă într-un vas de toaletă. Sute de persoane cer pedepsirea celor ce au chinuit-o

  • Sute de oameni au semnat o petiție inițiată în mediul online în legătură cu acest caz, în care cer pedepsirea celor care au chinuit animăluțul.
  • Inițiată pe 22 august, în doar trei zile (scurse la momentul redactării materialului), petiția a strâns deja 719 semnături.
  • „În urma verificărilor, a fost identificată persoana care ar fi maltratat pisica, fiind vorba despre un tânăr, de 14 ani, din comuna Agigea“, precizau reprezentanții IPJ Constanța
La începutul acestei săptămâni, polițiștii constănțeni au deschis dosar penal pe numele unui băiat de 14 ani, din Agigea, care a băgat o pisică într-un vas de toaletă, filmulețul fiind distrubuit în mediul online. În paralel cu ancheta efectuată de oamenii legii, sute de oameni din toate colțurile țării și chiar ale lumii au semnat o petiție inițiată în mediul online în legătură cu acest caz, în care cer pedepsirea celor care au chinuit animăluțul.
Inițiată pe 22 august, în doar trei zile (scurse la momentul redactării materialului), petiția a strâns deja 719 semnături pentru „pedepsirea copiilor care au chinuit pisica“. Valul de indignare stârnit de filmulețul postat în mediul online în care pisica este introdusă în vasul de toaletă a atins toată România.
Printre semnatari se află oameni din București, Oradea, Piatra Neamț, Timișoara, Cluj Napoca, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Lugoj, Craiova și nu numai, ba chiar și din Constanța. De asemenea, unii dintre semnatari sunt din Dublin, Limassol, Oxford, Germania, Los Angeles, Imperia, ori alte zone ale lumii.
„Semnez pentru că trebuie să se facă dreptate!!!“, scrie un utilizator, în timp ce un altul spune că „doresc să se ia măsuri asupra lor pentru a nu mai chinui animale“. „Este inuman ca un om atât de tânăr să fie atât de lipsit de empatie“, mai scrie cineva.
Amintim că reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța anunțau, la începutul acestei săptămâni, că în urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare o pisică introdusă într-un vas de toaletă de către un adolescent, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, potrivit Legii 205/2004.
„În urma verificărilor, a fost identificată persoana care ar fi maltratat pisica, fiind vorba despre un tânăr, de 14 ani, din comuna Agigea. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală“, anunțau reprezentanții Inspectoratului de Poliție.
În prezent, tânărul este cercetat în legătură cu săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă prevăzută de Legea 205/2004.

Citește și:

Oficial de la Poliție! Un băiat, de 14 ani, din Agigea, a băgat o pisică într-un vas de toaletă (VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vrei să amenajezi o grădină de legume? Primăria Agigea, județul Constanța lansează licitație pentru concesionarea unui teren

19 Apr 2024 294

RAJA Constanța Atenție, se oprește apa în Lazu, Agigea și Eforie Nord!

19 Apr 2024 327

Un transport agabaritic va circula pe drumuri din județul Constanța

18 Apr 2024 401

Amendă de zeci de mii de lei pentru un operator economic din localitatea Lazu, județul Constanța. Ce nereguli a constatat Garda de Mediu (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 407

Consiliul Local Agigea, județul Constanța dotează cu mobilier și echipamente digitale unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Agigea (DOCUMENT)

17 Apr 2024 373

Două transporturi agabaritice vor circula pe ruta Agigea RORO PTF-IMGB

15 Apr 2024 422

Compania RADIONAV, în insolvență! Tribunalul Constanța analizează mâine dosarul

14 Apr 2024 417

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 858

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 493

Acțiune pentru prevenirea migrației ilegale desfășurată de polițiștii din Constanța. Constatări (FOTO)

13 Apr 2024 396

Transport agabaritic pe ruta Agigea Port - Lăzărești! Traficul pe drumuri din județul Constanța, îngreunat

12 Apr 2024 441

Constanța Șofer sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic pe DN39 în apropierea comunei Agigea

11 Apr 2024 699

Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 8 milioane lei, depistate în Portul Constanța

11 Apr 2024 367

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va circula pe ruta Agigea Port - Lăzărești, jud. Argeș

10 Apr 2024 410

IGPR InfotraficTransport agabaritic

10 Apr 2024 266