Plantaţie de cireşi în localitatea Nicolae Bălcescu. Legăturile investitorului cu Valentin Preda, fost secretar de stat şi fost consilier al lui Mazăre

Mihaela Simona Becker, fostă parteneră de afaceri a lui Valentin Răducu Preda, ex-secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi consilier al lui Radu Mazăre în timpul mandatului de primar al acestuia, va investi într-o plantaţie de cireşi.
 
Societatea Becker's Cherry SRL anunţă că va solicita de la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire pentru înfiinţarea unei plantaţii de cireşi. Noua plantaţie va fi situată în localitatea Nicolae Bălcescu. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa elaboratorului documentaţiei, SC Monteca Management SR, bulevardul Tomis nr. 143A, etaj 10.

Becker's Cherry SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2017, Becker's Cherry SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 din părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este deţinută de Mihaela Simona Becker, născută pe 14.03.1983, în Constanţa, cu 80% din capitalul social, şi Laurenţiu Munteanu, născut pe 18.05.1976, în Constanţa, cu 20% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de cultivarea fructelor seminţoase şi sâmburoase, este Mihaela Simona Becker.
 
Activităţi secundare constau în: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea plantelor pentru înmulţire; creşterea bovinelor de lapte; creşterea cămilelor şi a camelidelor; creşterea ovinelor şi a caprinelor; creşterea porcinelor; creşterea păsărilor; acvacultura maritimă; acvacultura în ape dulci; fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre); fabricarea macaroanelor, a tăieţeilor, a cuşcuşului şi a altor produse făinoase similare; fabricarea zahărului;
fabricarea de metraje prin tricotare sau croşetare; fabricarea de articole confecţionate din textile (cu excepţia îmbrăcămintei şi a lenjeriei de corp); fabricarea de covoare şi mochete; fabricarea ambalajelor din lemn; fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din plută, paie şi din alte materiale vegetale împletite; fabricarea celulozei; producţia de radiatoare şi cazane pentru încălzire centrală; producţia de rezervoare, cisterne şi containere metalice; producţia de ceasuri; fabricarea de aparate electrocasnice; fabricarea utilajelor pentru industria textilă, a îmbrăcămintei şi a pielăriei; fabricarea utilajelor pentru industria hârtiei şi a cartonului; dezvoltare (promovare) imobiliară; lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale; lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; construcţia de poduri şi tuneluri şi multe altele.

Afaceri imobiliare 

Reamintim că, în anul 2015, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a fost depus proiectul „Lucrări de sistematizare teren limitrof lacului Siutghiol“, amplasat în oraşul Ovidiu, strada A, nr. 7-82, lot 2/2/1/1, al cărui beneficiar este Mihaela Simona Becker. Numele său este legat de cel al lui Valentin Răducu Preda, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi fost consilier al lui Radu Mazăre, pe vremea când acesta era primarul municipiului Constanţa.
 
Primăria Ovidiu a emis Certificatul de urbanism nr. 183/30.09.2014. De asemenea, Primăria Constanţa a emis, în noiembrie 2014, autorizaţie de construire pentru un imobil în regim P+2E+M pe strada Sfântul Ioan Damaschin nr. 19, pentru beneficiarul Mihaela Simona Becker.

Alte afaceri 

Potrivit Registrului Comerţului, Mihaela Simona Becker este asociată în Exim Eolica SRL. Firma a apărut în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa, hotel Turist. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este deţinută de Mihaela Simona Becker, cu 25% din capitalul social, şi Carmen Maxim, cu 75% din capitalul social. Daniel Constantin Moraru este administratorul firmei, care se ocupă de producţia de energie electrică. În anul 2014, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Şi în anii fiscali 2016 şi 2015, Exim Eolica SRL a avut zero angajaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. 

Asociată cu Valentin Preda, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor 

Mihaela Simona Becker a fost asociată şi în SC Ro-De Parteners SRL, firmă radiată în prezent, cu Valentin Preda. Ro-De Parteners SRL fusese înmatriculată în anul 2007. Fondatorul acesteia a fost Valentin Preda, în calitate de asociat unic. Capitalul social al societăţii era de 200 de lei, fiind compus din 20 de părţi sociale. Ulterior, în anul 2008, Valentin Preda s-a retras din societate, prin cesiunea cu titlu gratuit a sumei de 200 de lei către noul asociat, Roland Ion Preda.
 
În anul 2010, Roland Ion Preda, în calitate de asociat unic al SC Ro-De Parteners SRL, s-a retras din societate şi din toate funcţiile, prin cesiunea la valoarea nominală a sumei de 200 de lei către noul asociat, Stelian Nicolae. În anul 2011, asociatul unic al SC Ro-De Parteners SRL a majorat capitalul social cu suma de 50 de lei, în numerar, reprezentând aportul propriu la capitalul social al noului asociat cooptat, Mihaela Simona Becker.
 
În urma modificărilor efectuate, capitalul social total, în sumă de 250 de lei, reprezentând 25 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, este distribuit între asociaţi astfel: Stelian Nicolae - 200 de lei, reprezentând 20 de părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 80% cotă de participare la beneficii şi pierderi; Mihaela Simona Becker -50 de lei, reprezentând cinci părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 20% cotă de participare la beneficii şi pierderi.
 
În acelaşi an, Stelian Nicolae s-a retras din societate, prin cesiunea la valoarea nominală a sumei de 200 de lei către asociata Mihaela Simona Becker, care devine astfel asociat unic. În anul 2014, a fost admisă cererea de radiere a societăţii Ro-De Parteners SRL.
 
Citeşte şi:


 
În buza lacului Siutghiol Fostă asociată cu Valentin Preda, ex-consilierul lui Radu Mazăre, pregăteşte o nouă investiţie imobiliară


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O fostă asociată a lui Valentin Răducu Preda modifică imobilul de pe strada Sfântul Ioan Damaschin

15 May 2015 4619

În buza lacului Siutghiol Fostă asociată cu Valentin Preda, ex-consilierul lui Radu Mazăre, pregăteşte o nouă investiţie imobiliară

04 May 2015 5423

Mihaela Becker construieşte un imobil de apartamente pe strada Sfântul Ioan Damaschin

26 Nov 2014 3423