Ploile au făcut ravagii Gospodării, subsoluri și străzi din județul Brașov, inundate


 
  • În ultimele 12 ore în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice au fost inundate mai multe gospodării, subsoluri și străzi din judetul Brașov.

Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor pompierii brașoveni au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai multor locuințe.

S-a intervenit la peste 30 de solicitari cu autospeciale si motopompe din dotarea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii din municipiul Brașov și din localitătile: Râșnov, Moieciu, Șimon, Predeal, Augustin, Codlea, Ohaba, Simon.

Potrivit ISU Brașov, apele sunt în retragere.

Totodată, din cauza trăznetelor acoperișurile a doua case din localitatile Ohaba și Râșnov au fost cuprinse de flăcari. S-a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiilor.

De asemenea s-a acționat și pe DN 13 si DN 73 A pentru degajarea carosabilului.

Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală.

În momentul de fata se actioneaza la podul de la Craiter cu un echipaj cu barca pneumatica pentru salvarea a trei persoane ramase blocate în apă, într-un tractor cu remorcă, precizează ISU.


Sursă foto: ISU Brașov

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gospodării, afectate de inundații în județul Brașov. Două persoane, evacuate

20 Jul 2018 1699

Localitățile afectate de inundații solicită Guvernului peste 10 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii

16 Jul 2018 1833

DSU. Cod galben de inundații în judeţul Constanţa! Ce spun hidrologii

19 Mar 2018 2125

Hidrologii au emis au emis un cod galben de inundații

27 May 2016 2019