Podeţele pietonale de traversare a minicanalelor din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă intră în reparaţii

Şase podeţe din Satul de Vacanţă şi parcul Tăbăcărie urmează să fie reparate şi vopsite. Primăria Constanţa achiziţionează lucrări de reparare a podeţelor pietonale de traversare a minicanalelor din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă. Este vorba despre lucrări la structurile metalice şi lucrări de zidărie. Lucrările presupun demontarea structurilor metalice corodate şi înlocuirea lor cu unele noi, identice ca dimensiuni şi materiale cu cele vechi, curăţarea elementelor metalice, aplicarea unui strat de grund alchidic anticoroziv pentru exterior cu rezistenţa la mediul umed pe toate suprafeţele, aplicarea a două straturi de vopsea anticorozivă şi refacerea zidăriilor, tencuielilor, balustradelor şi a pavajelor, în cazul podeţelor din beton.
Valoarea estimată fără TVA a lucrărilor este de 104.338,09  lei fără TVA.
 
Atribuirea achiziţiei se va face pe baza criteriului preţul cel mai scăzut. Ofertele se vor transmite pe adresa de e-mail achizitiipublice@primaria-constanta.ro până la data de 11.10.2019.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Podeţele pietonale de traversare a minicanalelor din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă, reabilitate

20 Apr 2019 2021

Cine reabilitează podeţele pietonale din parcul Tăbăcărie şi Satul de Vacanţă? (document)

11 Oct 2018 4051

Podeţele pietonale din Satul de Vacanţă şi parcul Tăbăcărie intră în reparaţii. Primăria Constanţa pregăteşte o nouă licitaţie!

12 May 2018 2836

Podeţele pietonale de traversare a mini-canalelor din Satul de Vacanţă şi parcul Tăbăcărie, reabilitate

07 Nov 2016 2506