Polaris M Holding, despre oferte și consum responsabil. Recomandări pentru cumpărăturile de sărbători


Înainte să plecați la cumpărături faceți o listă cu produsele care vă trebuie urgent.



Nu faceți stocuri decât pentru produse cu termen de valabilitate mare: detergent, hârtie igienică, produse de cosmetică sau curățenie, paste, conserve, eventual produse congelate.



Verificați întotdeauna reducerea pe bonul de casă. Se poate întâmpla să confundați produsul redus cu altul, sau pur și simplu să fie o greșeală în sistemul magazinului, caz în care aveți dreptul de a-l refuza.


Postarea de pe pagina de Facebook Polaris M Holding




Despre oferte și consum responsabil


[📝] Înainte să plecați la cumpărături faceți o listă cu produsele care vă trebuie urgent.


[📱] Descărcați-vă aplicațiile on-line, cu card virtual de cumpărături și verificați săptămânal ofertele afișate. De multe ori gasiți produse bune la prețuri avantajoase.



[🥫] [🧻] Nu faceți stocuri decât pentru produse cu termen de valabilitate mare: detergent, hârtie igienică, produse de cosmetică sau curățenie, paste, conserve, eventual produse congelate.



[🛒] Nu cumpărați produse care nu vă trebuie neapărat și mai ales în cantități mari. Veți depăși bugetul de cumpărături și vă veți trezi cu o problemă în depozitarea lor dar și în consumarea lor în timp.


[👀] Verificați întotdeauna reducerea pe bonul de casă. Se poate întâmpla să confundați produsul redus cu altul, sau pur și simplu să fie o greșeală în sistemul magazinului, caz în care aveți dreptul de a-l refuza.


[🤔] Cumpărați produse cu ambalaj cât mai ușor de reciclat sau pe care îl puteți reutiliza: recipiente din sticlă sau plastic cu capac, cutii din metal, etc.



[🍊] [🍎] [🥕] [🥒] Dacă luați mai multe tipuri de fructe și legume, dar în cantități mici, cântăriți-le separat, introduceți-le într-o singură pungă pe care apoi lipiți toate etichetele produselor cântărite. În acest fel, nu veți ajunge acasă cu mai multe pungi, care oricum vor umple coșul de gunoi.




[💡] Alegeți articole de larg consum cu gramaj sau volum mai mare, pentru că de cele mai multe ori acestea au și un preț mai convenabil și nu va trebui să aruncați mai multe ambalaje, ci doar unul singur.





[♻️] Puteți recicla pet-urile și ambalajele de la produsele de curățenie în locurile special amenajate din incinta marilor retaileri, iar în baza lor puteți obține reduceri la alte produse, sau bonuri valorice.






Sursa foto:  Facebook/ Polaris M Holding
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polaris M Holding O nouă ediție a concursului „10 cu Felicitări” la Școala Gimnazială nr. 22 I.C.Brătianu Constanța (FOTO)

14 Feb 2024 510

Constanța Cine sunt câștigătorii concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată” organizat de Polaris (GALERIE FOTO)

08 Feb 2024 674

Polaris M Holding angajează controlori calitate

06 Feb 2024 489

Polaris M Holding angajează șoferi autogunoiere

01 Feb 2024 680

Polaris M Holding angajează încărcător frontal pentru Costinești

01 Feb 2024 593

Polaris M Holding Iată unde puteți depozita deșeurile de dimensiuni mari săptămâna aceasta!

29 Jan 2024 614

Polaris a dat startul concursului „10 cu Felicitări pentru colectarea separată”

16 Jan 2024 958

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a încheiat un contract de servicii de salubrizare pentru 2024. Detalii despre costuri și câștigătorul achiziției (DOCUMENT)

31 Dec 2023 1001

Polaris M Holding, la o lecție deschisă alături de elevii de la Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea Constanța pe tema colectării separate a deșeurilor reciclabile (GALERIE FOTO)

20 Dec 2023 734

Programul de lucru Polaris în perioada sărbătorilor de iarnă

19 Dec 2023 1520

UPDATE Echipele Primăriei Constanța intervin pentru a reduce din efectele ploii și ale ninsorii, agravate de vântul extrem de puternic

26 Nov 2023 878

Constanța, după codul roșu Vergil Chițac „Îi asigur pe constănțeni că toate sesizările lor au ajuns la noi și le vom soluționa!”

19 Nov 2023 1447

UPDATE. Constanța, măturată de furtună și inundații Comandamentul pentru situații de urgență al Primăriei, condus de viceprimarul Rusu! (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Nov 2023 2124

Polaris Holding Studenții de la Ingineria și Protecția Mediului în Industrie-UMC au vizitat stația de sortare și reciclare (FOTO)

31 Oct 2023 764

Polaris M Holding Grupa mijlocie „Raze marine” de la Grădinița PP nr. 6 Constanța a ajuns la stația de sortare și reciclare. Iată ce au învățat (FOTO)

27 Oct 2023 656