Actualitate

Poliţist, aflat în timpul liber cu familia, înjunghiat de un tânăr

Un poliţist sucevean aflat cu soţia şi copilul la plimbare a fost rănit, după ce a fost atacat cu un cuţit de către un tânăr, care a vrut să se răzbune. Anterior, poliţistul îl alungase dintr-un parc, întrucât devenise agresiv, potrivit România TV.
 
Potrivit Poliţiei judeţului Suceava, agentul de poliţie se afla în concediu şi ieşise cu soţia şi copilul să se plimbe în parcul central din municipiul Suceava. Poliţistul a observat un tânăr care se manifesta agresiv faţă de un cuplu aflat pe o bancă şi s-a dus să-l îndepărteze din zonă, cerându-i să plece.

Tânărul agresiv l-a urmărit ulterior pe poliţist, iar în apropierea unei treceri de pietoni din centrul Sucevei a venit din spate şi l-a lovit în zona braţului cu un cuţit.

”După ce i-a încredinţat soţiei copilul pe care-l purta într-un ham special, poliţistul s-a apărat, iar agresorul a fugit, fiind prins şi identificat de un echipaj de poliţie alertat după producerea incidentului”, se arată într-un comunicat al Poliţiei judeţului Suceava.

Agresorul are 29 de ani şi este din comuna suceveană Fântânele.

Agentul de poliţie, care a fost rănit uşor, s-a deplasat la Spitalul Judeţean din Suceava, unde a primit îngrijiri medicale.

Tânărul care l-a agresat pe poliţist a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Agresorul va fi prezentat în faţa judecătorilor, care vor decide dacă vor emite pe numele său un mandat de arestare

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant. Un polițist local a fost înjunghiat de un bărbat. Victima a ajuns direct în sala de operații

10 Nov 2018 690

Procurorii cer arestarea unui jurist în cazul poliţistului înjunghiat în fața unui spital din Iași

29 Jan 2018 888

Iași. Poliţist înjunghiat după o altercaţie în club

28 Jan 2018 926

Asasinul poliţistului Sorin Vezeteu, omorât în Gara Burdujeni, s-a sinucis în puşcărie

26 Sep 2017 2474

Poliţist înjunghiat cu un cuţit, la Constanţa

03 Mar 2016 1576