Polițiștii de la SAS Constanța donatori pentru Cipri Mobilizare fără precedent. Sute de polițiști au donat sânge pentru polițistul de la SAS Suceava

Parcă niciodată nu a fost o mai mare mobilizare pentru salvarea unui om în România.

Sute de oameni, din toate colțurile țării, sute de români, au mers să doneze sânge pentru polițistul de la SAS Suceava grav rănit în timpul unei percheziții.
 

"Fiul meu e spre bine"acesta e mesajul tatălui lui Cipri transmis prin Răzvan. Dumnezeu ne asculta rugile. Doamne esti mare”, a scris tatăl polițistului pe pagina de Facebook Special Guys All Over The World.


Ieri, au mers la centrele de donare aproape toate Serviciile de Acțiuni Speciale din România, printre care și cel din Constanța, pentru a salva viața colegului lor de la Suceava, grav rănit în timpul unei misiuni periculoase specifice.
 

”Acum câteva minute sotia lui Ciprian i-a dat telefonul în mana lui ca sa isi auda fetitele in timp ce vorbea cu ele.Ciprian a dus telefonul la ureche singur sa le poată auzi.

Dumnezeu a facut minuni! Exista Dumnezeu si exista minuni,exista medici buni! 

CIPRIAN TRAIESTE !CIPRIAN RASPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! 

Sa ne rugam pentru el si Dumnezeu il va face bine!

Azi e o sărbătoare mare si s-au intamplat minuni pentru El”, se mai arată într-un mesaj postat, ieri, pe pagina de socializare amintită.

 
Polițistul Ciprian Sfichi a fost primul care a intrat în casa suspectului după ce a fost spartă uşa, iar rănile pe care i le-a provocat suspectul cu sabia au fost foarte grave.

Sfichi are 35 de ani, e căsătorit şi are doi copii. Lucrează în Poliţie de 12 ani şi provine dintr-o familie de oameni ai legii.
Bărbatul care l-a atacat în timpul percheziţiilor e recidivist. Anul trecut, el a fost arestat tot pentru trafic de droguri. Însă, după patru luni, a fost eliberat sub control judiciar.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noi vești despre starea de sănătate a polițistului SAS Suceava rănit grav în timpul unor percheziții. Unde va efectua tratamente de recuperare

20 Feb 2018 1673

MAI. Apel umanitar pentru poliţistul SAS rănit grav cu sabia în misiune

12 Dec 2017 1979

Suspectul care ar fi agresat un polițist SAS în misiune a fost arestat. Ce au descoperit procurorii la percheziții

07 Dec 2017 2138

Polițistul SAS din Suceava, tăiat cu sabia de un interlop, în stare gravă

06 Dec 2017 3191

Poliţist de la SAS Suceava, atacat cu sabia la percheziţii

05 Dec 2017 2648