Polițiștii români, eroi pe micul ecran. Un serial ce scoate în evidență munca oamenilor legii va fiu difuzat de un post TV(VIDEO)

Serial Oamenii Legii. Foto: Poliția RomânăDin 14 noiembrie, de la ora 18.00, de luni până vineri, Oamenii legii aduc adrenalină, acțiune și suspans la AXN
 
Serialul Oamenii Legii urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române care se confruntă cu cele mai interesante cazuri și care intervin acolo unde legea și ordinea par a fi încălcate. Pe 14 noiembrie, de la ora 18.00, telespectatorii AXN vor face cunoștință cu cei opt polițiști români, care vor avea de rezolvat misiuni diverse și cazuri complexe.
 
Potrivit unui comunicat al Poliției Române, echipa 1 este formată din Crina Eșanu, subinspector de poliție, în vârstă de 29 de ani, cu 5 ani de experiență și Costică Neagu, agent de poliție, în vârstă de 23 de ani, cu 4 ani de experiență.
 

„Cu peste 25 de ani în cadrul Poliției Române, Viorel Teacă, agent șef principal de poliție, în vârstă de 46 de ani și Alin Constantin, agent șef adjunct de poliție, 36 de ani, cu peste 10 ani în serviciul public, primii cinci ca pompier și apoi ca polițist formează echipa 2.
 
Echipa 3 îi aduce alături pe Alina Manea – inspector de poliție, în vârstă de 34 de ani, cu 10 ani de experiență și Robert Alioni – agent de poliție, în vârstă de 25 de ani, cu doi ani de experiență.
 
Iar în completare vine echipa 4, cu doi agenți de poliție, de 37 de ani, Mihai Stan – agent șef principal de poliție, cu peste 16 ani de experiență și Ciprian Lupu – agent de poliție, cu 4 ani de experiență“ - au precizta reprezentanții Poliției Române.
 

Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor, care vor varia de la violență domestică, persoane dispărute, tulburarea ordinii și liniștii publice și incidente de trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude.
 

„De asemenea, „Oamenii legii” le va oferi fanilor serialelor de acțiune acces și în zona misiunilor mai complexe, în care cei opt polițiști vor lucra în strânsă legătură cu alte unități speciale ale poliției, cum ar fi Institutul Național de Criminalistică, SIAS sau Direcția de Combatere a Criminalității Organizate.
 
Serialul realizat la nivel local beneficiază de sprijinul Poliției Române, atât la nivel logistic (prin punerea la dispoziția echipei de producție a echipamentelor de supraveghere și recuzită), cât și la nivel de consultanță privind scenariul fiecărui episod, din dorința de a prezenta cât mai veridic fiecare caz, dar și pentru a oferi telespectatorilor o imagine cât mai reală asupra activității de zi cu zi din viața unui polițist“ - au precizat reprezentanții Poliției Române.

 
 De asemenea, proiectul beneficiază de sprijinul Corpului Național al Polițiștilor.
 

„Suntem onorați de invitația partenerilor de la AXN de a colabora în cadrul acestui proiect și sunt convins că rezultatul va fi apreciat, atât de public, cât și de polițiști. Acest serial este o premieră atât pentru România, cât  și pentru Poliția Română. Ne dorim ca, prin participarea la realizarea serialului, să informăm oportun şi corect comunitatea cu privire la situațiile care pot afecta viaţa sau sănătatea persoanelor, liniştea socială, pentru formarea unei atitudini preventive și crearea premiselor unei cooperări cu Poliția Română.


 
Oamenii legii este un bun prilej pentru o comunicare eficientă privind specificul activităţilor desfăşurate de personalul Poliției Române, pe linia apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, a bunurilor publice şi private, a combaterii infracţionalităţii, cât și a asigurării ordinii publice” – a declarat comisar-șef de poliție Georgian Drăgan, directorul de cabinet al Inspectorului General al Poliției Române.

 
 Oamenii Legii se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in action.

 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Bărbat bănuit de braconaj cinegetic, prins în flagrant de poliţişti. Ce au găsit oamenii legii în locuința suspectului

05 Feb 2023 573

Unde a intervenit Poliția în ultimele 24 de ore. Oamenii legii au aplicat și amenzi

04 Feb 2023 507

Poliția, prezentă în zona Autogării din Constanța! Oamenii legii au aplicat amenzi

02 Feb 2023 677

Percheziții în Constanța! Se cere prelungirea arestului într-un caz de trafic de persoane, droguri și proxenetism

27 Jan 2023 680

Peste 1000 de amenzi aplicate de polițiștii constănțeni, în minivacanța de Ziua Unirii. Ce au mai constatat oamenii legii

25 Jan 2023 577

Autocar cu 42 de pasageri români oprit de poliție pe autostradă în Germania. Ce au constatat oamenii legii

24 Jan 2023 979

Un tânăr care conducea un BMW de 300.000 de lei din Slovacia, oprit de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii (FOTO)

23 Jan 2023 805

Crimă fără cadavru! Tribunalul Constanța a dictat 22 de ani de închisoare

17 Jan 2023 1497

Descoperire șocantă a Poliției în casa unui italian stabilit în România (FOTO)

14 Jan 2023 1092

Poliția, în acțiuni la Constanța și Mangalia! Valoarea amenzilor aplicate de oamenii legii

13 Jan 2023 675

Turmă de oi pe Autostrada Soarelui, pe Podul de la Cernavodă (VIDEO)

13 Jan 2023 945

Descoperire în Portul Constanța! Ce au găsit oamenii legii într-un container sosit din China (FOTO)

09 Jan 2023 767

Doi bărbați din Turcia depistați în situații ilegale de polițiștii din Constanța. Ce au decis oamenii legii

05 Jan 2023 756

Poliția Română Polițiștii au intervenit la peste 2.700 de evenimente și au aplicat peste 4.000 de sancțiuni în ultimele 24 de ore

28 Dec 2022 561

Amenzi aplicate la frontieră. Zeci de fapte ilegale constatate de oamenii legii

20 Dec 2022 566