Prefectul Județului Constanța, despre eveninimentele la care a participat săptămâna aceasta. „Îmi place să văd mereu punți de legătură între oameni, dar și între situații“

Prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa. Foto: facebook/Silviu Iulian CoșaPrefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care vorbește despre două evenimente la care a participat săptămâna aceasta.

Unul dintre acestea este evenimentul gastronomic din România - CARNEXPO Grill care a avut loc în perioada 5-6 mai 2022, la Phoenicia Blue View Resort din Olimp.

Al doilea eveniment este ceremonia militară și religioasă organizată cu ocazia repatrierii Detașamentului de Apărare Antiaeriană, rotația a X-a, din teatrul de operații din Polonia, ce a avut loc la Constanța, la sediul Comandamentului Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești“. 

„Zilele trecute, am participat la două evenimente despre care mulți veți spune că nu au absolut nicio legătură. Unul s-a putut caracteriza prin rigoare militară și ordine. Celălalt, printr-un vibe bun și elemente care ne fac viața mai plăcută. Clar, la prima vedere, nicio punte între cele două evenimente.

Dar, trebuie să înțelegem că nu putem avea liniștea, pacea și relaxarea oferite de turism și servicii de ospitalitate, fără un climat de siguranță absolută, așa cum se bucură România, cu sprijinul militarilor noștri, al profesionalismului forțelor armate și al greutății pe care NATO o are, la nivel mondial.

Îmi place să văd mereu punți de legătură între oameni, dar și între situații. Știu că viața este construită din mai mulți factori. Și sunt sigur că tot mai mult vom aprecia faptul că, în județul și în țara noastră, putem să ne bucurăm de o mulțime de avantaje, care țin atât de plăcerile de zi cu zi, cât și de siguranța noastră“ - se arată în mesajul transmis de prefectul Silviu Coșa. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul orașului Năvodari și Amira Evo SRL, chemați în instanță de Prefectul Județului Constanța

16 Apr 2024 1357

Proces amânat dintre prefectul județului Constanța și primarul comunei Amzacea. Dosarul, pe rolul Tribunalului

15 Apr 2024 399

Se cere anularea autorizației de construire Când s-ar putea lua o decizie în procesul dintre Prefectul Județului Constanța și Blue Ink Residence SRL?

14 Apr 2024 582

Prefectul județului Constanța a renunțat la procesul cu primarul din Agigea. Cât trebuie să plătească pentru cheltuielile de judecată

13 Apr 2024 489

​Prefectul județului Constanța, în instanță alături de Primarul orașului Techirghiol. Dosarul, pe rolul Tribunalului

12 Apr 2024 470

Amânare în dosarul în care Prefectura Constanța a chemat în judecată firma Sofi Leader Invest SRL

10 Apr 2024 472

Prefectul Județului Constanța la judecată cu Primarul Orașului Năvodari și firma BTC Agro Trade SRL. Miza – anularea unui act administrativ

10 Apr 2024 1937

Prefectul Județului Constanța și Consiliul Local Bărăganu, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța

06 Apr 2024 1136

Iată soluția instanței în procesul dintre prefectul județului Constanța și primarul comunei Peștera

04 Apr 2024 541

Prefectul Județului Constanța pierde în instanță în fața Primarului comunei Dobromir

03 Apr 2024 547

Decizie juridică în disputa dintre prefectul județului Constanța și Consiliul Local al comunei Castelu

03 Apr 2024 553

Prefectul Județului Constanța, la judecată cu primarul Comunei Agigea! Ce a decis instanța

02 Apr 2024 514

Proces între prefectul județului Constanța și primarul comunei Bărăganu. Iată cu ce soluție au venit magistrații

01 Apr 2024 443

Justiție Constanța Magistrații constănțeni au anulat o hotărâre emisă de Consiliul Local Năvodari. Este vizat un teren de pe strada S11

31 Mar 2024 2618

Decizia nu este definitivă Prefectul județului pierde procesul cu CLM Constanța. Este vizat proiectul „Stop depresia"!

25 Mar 2024 498