Prefectul județului l-a convocat pe directorul Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu. Vezi de ce


Prefectul județului Constanța, Sergiu Niculescu a avut o întâlnire cu conducerea Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța. 

S-au pus în discuție două subiecte majore, actuale și de interes. 

Astăzi am avut o întâlnire cu conducerea Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța. Discuțiile au fost productive și consider că am reușit să atingem două subiecte majore, de interes și actualitate.

În primul rând, mi-am reiterat poziția de sprijin pentru ca aeroportul acestui județ să fie din ce în ce mai prezent pe itinerariile de transport aerian intern. În acest sens, voi contribui activ la discuțiile cu companiile aeriene, touroperatorii și agențiile de turism, în vederea atragerii de noi curse interne către litoral. Mai mult, consider, alături de dl. Bogdan Artagea, directorul general al AIMK Constanța, că putem introduce zboruri directe cu Moldova, Banatul și Ardealul și în extrasezon.

Al doilea aspect important dezbătut a fost setul de măsuri preventive care se aplică la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța, în contextul alertei internaționale de sănătate declanșată de apariția Coronavirusului.

Astfel, în strânsă colaborare cu Ministerul Sănătății prin DSP Constanța și IGPFR, au fost stabilite proceduri de triaj epidemiologic, răspândirea de materiale informative și respectarea normelor de igienă, pentru fiecare aeronavă care va ateriza pe aeroportul constănțean. Mi-a fost prezentat un plan de acțiune complex din partea AIMK Constanța, care consider că va fi foarte eficient.

În concluzie, consider că a fost o întâlnire constructivă, care poate fi un punct de plecare în proiectele viitoare, menite să aducă plus valoare în județul Constanța, a menționat prefectul județului Constanța. 


Sursa foto-captură: Facebook/ George Sergiu Niculescu 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spectacol de comedie la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”. Când are loc premiera „Nuntă, caut mire și mireasă” (GALERIE FOTO)

18 Jan 2024 750

George Niculescu a început activitatea la ANRE. Ce semnificație importantă are data de începere

25 Apr 2023 1230

Administrația Porturilor Maritime achiziționează servicii privind actualizarea unui important proiect!

05 Feb 2023 1722

George Niculescu, desemnat reprezentantul României, în Comitetul director ad-hoc al UE pentru agregarea cererii și achiziționării în comun a gazelor naturale

12 Jan 2023 1083

ZIUA LIVE Secretarul de stat George Niculescu, precizări importante despre cardul de energie pentru românii vulnerabili (VIDEO)

30 Dec 2022 1615

ZIUA LIVE. Cât vom plăti pentru energia electrică de la 1 ianuarie 2023?

29 Dec 2022 2317

Secretarul de Stat în Ministerul Energiei, George Niculescu, numit în Consiliul de Administraţie al CN APM SA Constanţa (DOCUMENT)

03 Dec 2022 2126

Va reuși România să depășească sezonul rece? Secretar de stat în Ministerul Energiei face precizări

24 Nov 2022 1270

VIDEO Secretarul de stat George Niculescu, despre rezervele de gaze. „România este al doilea producător de gaze naturale din Europa”

14 Oct 2022 1732

George-Sergiu Niculescu, secretar de stat în Ministerul Energiei despre ajutoarele financiare pentru plata facturilor la energie electrică și gaze naturale

07 Oct 2021 2046

Fost prefect al Constanței numit secretar de stat la Ministerul Economiei

15 Mar 2021 1954

#alegeriparlamentare2020 George Niculescu, candidat PNL pentru Senatul României- „ Aceeaşi transparență față de activitatea mea o voi avea și în calitate de senator“

18 Nov 2020 2000

#alegeriparlamentare2020 George Niculescu, candidat PNL pentru Senatul României, vine la ZIUA Electorală

17 Nov 2020 2495

Hotărârile de Guvern privind schimbarea prefectului din Constanța, publicate în Monitorul Oficial

15 Oct 2020 3052

George - Sergiu Niculescu, bilanț la final de mandat ca prefect al județului Constanța (LIVE VIDEO)

15 Oct 2020 4078