Pregătiri pentru sărbătorile pascale Penitenciarul Poarta Albă cumpără cozonaci, ouă şi vopsea pentru ouă

Penitenciarul Poarta Albă va organiza şi desfăşura o serie de proceduri publice pentru achiziţia, prin negociere directă, a următoarelor produse alimentare: cozonaci, vopsea de ouă, ouă, ceai aromat din plante, biscuiţi, făină, mălai, margarină, lapte praf. Livrarea produselor se va face la sediul Penitenciarului Poarta Albă, iar plata va fi efectuată la 30 de zile. Ofertele de preţ se vor transmite până pe data de 1.04.2017, ora 8.00. Va fi stabilit câştigător ofertantul care va propune preţul cel mai scăzut în urma ofertării. Autoritatea contractantă va atribui contractul ofertantului cu preţul cel mai scăzut, urmând a se realiza achiziţia.
 
Astfel, unitatea contractantă va achiziţiona vopsea de ouă (200 de plicuri) în valoare estimată fără TVA de 458 de lei. Vopseaua de ouă va conţine coloranţi alimentari 100% naturali. Se vor ambala în plicuri, cu greutatea de 10 grame, bine sigilate, care să asigure integritatea şi securitatea conţinutului la manipulare şi transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu următoarele date: denumirea produsului, numele furnizorului, termen de valabilitate, greutatea.
 
De asemenea, Penitenciarul Poarta Albă cumpără cozonaci (450 kg), în valoare estimată fără TVA de 6.422 de lei. Cozonacii vor avea un aspect paralelipipedic, coaja va fi brun-aurie până la brun-roşcată, uniformă, presărată sau nu cu zahăr sau cu alte produse specifice, lucioasă. În secţiune, cozonacii vor avea o masă uniformă, caracteristică unui produs bine crescut şi copt, umplutura trebuie să fie în straturi concentrice sau în diferite direcţii, specific fiecărui sortiment, elastic, uscat la pipăit. Cozonacii vor avea un miros plăcut, caracteristic aromelor folosite, fără miros străin (de mucegai, rânced). Gustul va fi dulce, plăcut, caracteristic materialelor folosite, fără gust amar, fără impurităţi minerale (pământ, nisip). Se vor ambala individual, astfel încât să asigure integritatea şi securitatea conţinutului la manipulare şi transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu următoarele date: denumirea produsului, numele furnizorului, termen de valabilitate, greutatea brută şi netă.
 
Se va achiziţiona, de asemenea, şi ceai aromat din plante (300 kg), în valoare estimată de 4.128 de lei. Ceaiul trebuie să fie uniform, sub formă de fire subţiri, răsucite, întregi sau fragmentate, curate, fără aglomerări şi fără impurităţi minerale sau vegetale. Ceaiul în ambalaje trebuie să se prezinte sub formă de pudră, cu aspect uniform, curat şi fără corpuri străine. Culoarea trebuie să fie neagră, cu nuanţe cenuşii, iar infuzia, de culoare galbenă sau brun-roşcată, cu aromă caracteristică, bine exprimată. Mirosul trebuie să fie specific. Nu se admit coloranţi artificiali. Ambalarea se va face individual în pungi de un kilogram. Pungile vor fi ambalate împreună în folie de polietilenă transparentă, în pachete de 10 kg fiecare.
 
Nu în ultimul rând, Penitenciarul Poarta Albă cumpără biscuiţi aromaţi glutenoşi (10.000 kg), în valoare 41.284 de lei. Biscuiţii vor fi din făină de grâu, zahăr, grăsimi, sare, arome şi apă, după instrucţiunile tehnologice validate, cu respectarea dispoziţiilor legale sanitare. Suprafaţă superioară va fi netedă, semi-lucioasă, nearsă, cu desen specific. Culoarea - galbenă până la galben brună, uniformă. Vor avea un miros şi gust plăcut, caracteristic aromelor utilizate, fără miros şi gust străin. Forma va fi dreptunghiulară şi pătrată, cu grosime între 4 şi 10 mm, uniformă, în cadrul aceluiaşi sortiment. Ambalarea se va efectua în pachete cu greutatea de un kilogram, folosindu-se folie de polipropilenă, material cunoscut de unităţile de analiză autorizate pentru ambalare.
 
Se vor mai achiziţiona şi ouă (150.000 de bucăţi), în valoare estimată de 45.871 de lei. Ouăle vor avea coaja nevătămată, vor fi curate, de formă normală. Se vor ambala în cofraje de 30 de bucăţi, care să asigure integritatea şi securitatea conţinutului la manipulare şi transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu următoarele date: denumirea produsului, numele furnizorului, termen de valabilitate, greutatea brută.
 
Penitenciarul Poarta Albă va achiziţiona şi făină albă (2.500 kg), în valoare estimată de 4.587 de lei fără TVA. Făina va fi de culoare alb-gălbuie, cu nuanţă slab cenuşie, miros plăcut, specific făinii de grâu, fără miros de mucegai, încins sau alt miros străin, gust normal, puţin dulceag, nici amar, nici acru, fără scrâşnet la mestecare din cauza impurităţilor minerale.
 
Pe „lista de cumpărături“ este menţionat şi laptele praf (3.000 kg), în valoare estimată de 22.935 de lei fără TVA. Produsul va avea următoarele caracteristici: pulbere fină, omogenă, fără aglomerări, fără particule arse şi fără corpuri străine. Culoarea - alb-gălbuie, omogenă în toata masa. Miros şi gust plăcut, dulceag, uşor gust de fiert, fără miros sau gust străin. Ambalarea se va efectua în pungi sau saci de plastic/hârtie de 1-25 kg bine legaţi, care să asigure integritatea şi securitatea conţinutului la manipulare şi transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu următoarele date: denumirea produsului, numele furnizorului, termen de valabilitate, greutatea brută.
 

De asemenea, Penitenciarul Poarta Albă va achiziţiona şi margarină (15.000 kg), în valoare estimată fără TVA de 64.220 de lei. Produsul va avea un aspect lucios, uscat în secţiunea proaspăt tăiată, culoarea alb-gălbuie. Nu se admit pete provocate de mucegai sau alte microorganisme. Masă onctuoasă, compactă, omogenă. Miros plăcut, specific sortimentului de margarina. Nu se admit produse cu gust amar, rânced sau orice alt gust sau miros străin. Produsul se va ambala în cutii de plastic de 0,5 kg, care să asigure integritatea şi securitatea conţinutului la manipulare şi transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu datele: denumire, furnizor, termen de valabilitate, greutate brută.
 
Autoritatea contractantă cumpără şi mălai (1.000 kg), în valoare estimată de 1.834 de lei, fără TVA. Produsul va avea o masă granulară mare, uniformă, de culoare galben-portocalie, cu particule sticloase şi albe, specifice porumbului din care provine, miros caracteristic, fără miros străin de mucegai sau rânced, gust plăcut (fără gust amar, fără scrâşnet la mestecare). Nu va prezenta insecte sau acarieni în niciun stadiu de dezvoltare. Se va ambala în pungi de hârtie, greutatea de un kilogram, bine sigilate, care să asigure integritatea şi securitatea conţinutului la manipulare şi transport. Fiecare ambalaj va fi marcat cu denumirea produsului, numele furnizorului, termen de valabilitate, greutatea brută.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziția de combustibil lichid organizată de Penitenciarul de la Poarta Albă, contestată la CNSC

19 Nov 2022 1446

Spitalul Penitenciar Constanța Poarta Albă a a atribuit un contract de furnizare medicamente (document)

04 Sep 2021 3551

Penitenciarul Spital Poarta Albă caută personal medical pentru gărzi

11 Dec 2020 2275

Penitenciarul Spital Poarta Albă cumpără echipamente de protecție. Ce sumă a alocat (document)

31 Aug 2020 1863

CNSC O firmă din Ploiești a renunțat la contestația depusă, privind o licitație organizată de Penitenciarul Spital Poarta Albă

03 Aug 2020 1725

Penitenciarul Poarta Albă caută firmă pentru reparații la instalația electrică (document)

15 Jul 2020 1833

Penitenciarul Poarta Albă cumpără alimente (document)

12 Jun 2020 2654

Penitenciarul spital Poarta Albă caută medic dentist (document)

11 Jun 2020 3464

Penitenciarul Poarta Albă cumpără echipamente de protecție. Ce sumă a alocat (document)

09 Jun 2020 2229

Penitenciarul Poarta Albă cumpără panouri de separație pentru vizite (document)

20 May 2020 1758

Penitenciarul Poarta Albă cumpără echipament de protecţie împotriva coronavirusului (document)

10 Mar 2020 2153

Penitenciarul Spital Poarta Albă cumpără sistem de supraveghere video și butoane de panică (document)

30 Oct 2019 2768

Penitenciarul Poarta Albă achiziționează lemne de foc (document)

11 Sep 2018 2348

Penitenciarul Poarta Albă cumpără medicamente (document)

06 Sep 2018 2823

Ce mănâncă deţinuţii de la Poarta Albă (document)

09 Sep 2017 2942