Premierul Nicolae Ciucă „Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare“

Premierul Nicolae Ciucă. Foto: Facebook/Guvernul RomânieiPremierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis un mesaj la împlinirea a 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază. 

„Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare, timp în care profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României.

Complexitatea activităţilor desfăşurate de personalul SPP implică pregătire asiduă şi provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut faţă cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranţa oaspeţilor oficiali ai statului român.

Fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajaţii Serviciului de Protecţie şi Pază conturează şi mai mult imaginea României ca partener de încredere în plan extern şi ca spaţiu de stabilitate şi securitate.

În acest fel, profesioniştii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproşabil, că reprezintă garantul siguranţei, preciziei şi al fermităţii. Îi felicit pentru bună reputaţie pe care o aduc României prin modul exemplar de acţiune.

La mulţi ani şi succes în misiunile viitoare !“ - a precizta premierul Nicolae Ciucă. 


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-au împlinit 25 de ani de parteneriat al Armatei României cu Garda Națională a SUA. O ceremonie va avea loc la Washington

16 May 2018 1277