Președintele ANPC, Horia Constantinescu a depus plângere penală „Este o lovitură de imagine adusă instituției (...) situația devine alarmantă!"

  • Cei doi sunt în conflict de la scurt timp de la numirea lui Horia Constantinescu în funcția de președinte ANPC

Președintele ANPC, Horia Constantinescu a depus o plângere penală împotriva colegului său, Sorin Claudiu Susanu, comisar în cadrul CJPC Brașov.
 
Horia Constantinescu explică de ce a luat această decizie: „Nu am antecente penale! Nu am fost judecat sau condamnat pentru foloase necuvenite!

Atitudinea, frustrarile personale și iesirile lui Sorin Claudiu Susanu decredibilizează atât instituția cât și obiectivele acesteia.

Susținerea operatorilor economici sanctionați, doar din dorința de a-ți satisface propriile probleme personale, dă o lovitură de imagine ANPC.
Am depus o plângere penală împotriva colegului nostru și acest lucru l-a tulburat!

A depus și el împotriva mea și împotriva comisiei de disciplina câteva, din dorința de a tergiversa evaluarea situației.

Mă văd nevoit să cobor în acest noroi, pentru că situația devine alarmantă!

Și-a făcut din pagina personală un adevărat altar dedicat mie și denigrării mele! Interesant este că acesta seamană și cu al altor publicații sau persoane mânate în aceeași luptă pe banii operatorilor economici sanctionați!”, a scris Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

Susanu i-a întrebat public pe premierul Nicolae Ciucă și ministrului Economiei, Florin Spătaru dar și pe președintelui PSD, Marcel Ciolacu dacă au cunoștință despre faptul că președinte ANPC, ar fi fost condamnat penal?

 Susanu mai afirmă că „Cu toate că sunt supus presiunilor instituționale, politice etc, nu voi accepta sa cedez și să fac jocul unor personaje care sub "umbrela" justitiarilor incoruptibili și corecți comit grave fapte de corupție; asa cum de aproximativ 10 ani sunt evaluat doar cu calificativ maxim si am avut cele mai bune rezultate, asa vreau sa continui, dar acest lucru se poate realiza doar în momentul în care conducătorii sunt corecți și normali”.
 
Cei doi sunt în conflict de la scurt timp de la numirea lui Horia Constantinescu în funcția de președinte ANPC.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 296

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1456

Costin Răsăuțeanu deschide listele PSD pentru Consiliul Local Municipal Constanța

27 Mar 2024 805

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2602

Anunțul ANPC Cerinţele necesare pentru ca un produs să poată fi numit românesc ar putea fi stabilite printr-un act normativ

13 Mar 2024 534

ZIUA LIVE Horia Constantinescu –„Am discutat cu Decebal Făgădău și cred că am conturat formula câștigătoare. Ne înscriem și noi la concurs, partidul decide candidații”!

12 Feb 2024 1498

Horia Constantinescu, PSD „Știu să îmi asum atât victoria, cât și eșecul”

12 Feb 2024 723

Horia Constantinescu, posibil candidat al PSD la Primăria Constanța „Nu ne mai permitem să gafăm, pentru că acum decontăm modul în care ne uităm în ochii copiilor noștri”

12 Feb 2024 929

ZIUA LIVE Horia Constantinescu despre intenția de a candida în tandem cu Decebal Făgădău din partea PSD la alegerile locale! (VIDEO)

12 Feb 2024 937

ZIUA LIVE Ape învolburate la Constanța. Totul despre tandemul Horia Constantinescu - Decebal Făgădău!

11 Feb 2024 1725

Ce pregătesc Horia Constantinescu și Decebal Făgădău?

10 Feb 2024 1414

Președintele ANPC, Constantinescu, nu se consideră vinovat pentru tragicul incident de la Ferma Dacilor

26 Jan 2024 699

Reguli clare de colaborare pentru stoparea importurilor și comercializării mărfurilor neconforme pentru inspectorii vamali și comisarii ANPC

15 Jan 2024 608

Președintele ANPC, Horia Constantinescu despre clasarea dosarului „Garden Shop", în care a fost cercetat alături de primarul Chițac!

05 Jan 2024 955

Reacția șefului ANPC, despre tragedia de la Ferma Dacilor „Nu am să îmi reproșez nimic și doar mă cutremură gândul legat de nenorocirea de la Mizil!“

27 Dec 2023 1011