Președintele ANPC, Horia Constantinescu, în control pe litoral în minivacanța de 1 Mai (VIDEO)

Sursa foto: Facebook/Horia ConstantinescuPreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu a transmis printr-o postare făcută pe pagina sa de facebook rezultatele acțiunilor desfășurate pe litoralul românesc al Mării Negre în minivacanța de 1 mai. 

Horia Constantinescu a menționat că ministrul Turismului a făcut o vizită pe litoral, mai exact în stațiunea Costinești și a constatat că acolo lucrurile nu stau foarte bine. 

„În cadrul operațiunii La pas pe litoral ce a avut loc pe litoral au fost depistate mai multe nereguli. La fiecare acțiune am invitat și reprezentanți ai Primăriei. Excepție face Primăria Mangalia“ - a precizat președintele ANPC, Horia Constantinescu. 


Mai multe despre rezultatele acțiunii de pe litoral, în VIDEO


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cunoscută agenție de turism românească amendată de ANPC cu 90.000 lei. Ce nereguli au fost constatate

19 May 2022 1437

Mai multe sticle cu ulei trimise cu plata ramburs la sediul ANPC. Reacția lui Horia Constantinescu

15 Mar 2022 2221

Control la o patiserie din Constanța. Incredibil ce au descoperit comisarii CJPC Constanța. Patiseria aprovizionează două grădinițe din Constanța (galerie foto+video)

08 Jun 2018 10490

Terasele din Eforie Nord controlate de comisarii CJPC Constanţa. Mizerie de nedescris găsită în localurile verificate (galerie foto)

28 Jun 2017 3722