Președintele CA al Comp Paper Converting SA Constanța intenționează să renunțe la mandat. S-a convocat Adunarea Generală a Acționarilor


Președintele Consiliului de Administrație și, totodată, administratorul neexecutiv al societății Comp Paper Converting SA Constanța, Georgios Triantafyllidis intenționează să renunțe la mandat.

În acest sens, a fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor firmei, în data de 18 mai 2020, având ca prim punct pe ordinea de zi a ședinței, potrivit informațiilor publicate în Monitorul Oficial, „luarea la cunoștință cu privire la renunțarea la mandat a domnului Georgios Triantayllidis, (...), din funcția de președinte al Consiliului de Administrație și administrator neexecutiv al societății“.
De asemenea, în aceeași ședință se va pune în discuție și numirea unui nou membru în Consiliul de Administrație al firmei, administrator neexecutiv, care să dețină și funcția de Președinte al CA pe o durată de doi ani de la adoptarea hotărârii AGA. „Lista cuprinzând informații cu privire la nume, localitatea de domiciliu și calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcția de administrator se află la dispoziția acționarilor, putând fi consultată și completată de aceștia“, se arată în convocarea oficială.
Nu în ultimul rând, vor fi supuse aprobării situațiile financiare aferente anului 2019 și va fi pusă în discuție aprobarea datei de 5 iunie 2020 ca dată de înregistrare care servește la identificarea acționarilor societății asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor ce vor fi adoptate în cadrul AGA.

Date despre firmă


Potrivit Registrului Comerțului, consultat la 21.04.2020, Societatea Comp Paper Advertising SA a fost înființată în 1993 și, în prezent, are un capital social subscris de 92.420 de lei, integral vărsat, natura capitalului fiind privat, autohton și străin. Cel mai mare pachet de acțiuni în cadrul societății îl deține firma cipriotă Terrane Limited, fiind vorba despre 97,44%. Comp Paper Advertising are și o listă de acționari persoane fizice, fiind vorba despre 164 de acționari ce dețin o cotă de participare la beneficii și pierderi de 2,56%.
Cetățeanul grec Georgios Triantafyllis are funcția de Președinte al CA și administrator neexecutiv, la rândul său, românul Liviu Anghel, din Teleorman, fiind administrator executiv, în timp ce britanicul Hugh Richard Watkins este administrator neexecutiv. Auditor este SC Boscolo & Partners Audit SRL, reprezentată prin italianul Mauro Marchetto.

Societatea se ocupă în principal cu „alte activități de tipărire n.c.a.“, iar activitățile secundare includ fabricarea celulozei, a tapetului, diferite tipuri de comerț și altele. În 2017, firma a avut o pierdere de 118.731 de lei, un angajat și o cifră de afaceri de 0 zile. În 2018, pierderea a fost de 94.599 de lei, societatea a avut un singur salariat și 0 cifră de afaceri.

Citește și:

Ordinea de zi a ședinței AGA a Șantierului Naval 2 Mai SA, suplimentată. Statul Român cere revocarea unui administrator

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Președintele CA al Comp Paper Converting SA Constanța a renunțat la mandat

06 Jun 2020 1733