Președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu, la lansarea centrului de cardiologie și radiologie intervențională din Spitalul Județean de Urgență Tulcea (galerie foto)

  • La eveniment au mai participat dr. Tudor Năstăsescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Iulian Pleșcan, directorul de dezvoltare ARES, dr. Oren Iancovici, director medical și fondator ARES, dar și medici care se vor implica în activitatea în domeniu, atât din județul Tulcea (dr. Nicoleta Zamfir sau dr. Elena Chircov), dar și medici specialiști ai ARES.
Pacienții tulceni vor avea de acum acces la tratamente moderne pentru afecțiuni cardiovasculare precum infarctul miocardic acut sau aritmiile cardiace, fără a mai fi nevoiți să călătorească în alt județ.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, la lansarea centrului de cardiologie și radiologie intervențională din Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

La eveniment au mai participat dr. Tudor Năstăsescu, directorul Spitalului Județean de Urgență Tulcea, Iulian Pleșcan, directorul de dezvoltare ARES, dr. Oren Iancovici, director medical și fondator ARES, dar și medici care se vor implica în activitatea în domeniu, atât din județul Tulcea (dr. Nicoleta Zamfir sau dr. Elena Chircov), dar și medici specialiști ai ARES.

În cadrul unui parteneriat public privat încheiat între ARES și Spitalul Județean de Urgență Tulcea, angiograful spitalului va fi operat de ARES, care aduce la Tulcea echipa sa de medici cu experiență, cu peste 10 premiere medicale naționale și internaționale la activ.

În cadrul ARES Tulcea, pacienții vor avea parte de soluții terapeutice inovatoare pentru diverse afecțiuni din sfera cardiacă și vasculară. Astfel, în acest centru vor fi tratați pacienții cu infarct miocardic acut, boală coronariană ischemică, boală arterială periferică și diverse aritmii cardiace. Printre procedurile care vor fi accesibile pacienților tulceni se numără coronarografia, procedura de diagnostic pentru starea arterelor inimii, dilatarea vaselor de sânge cu balon și stent, implantarea de dispozitive cardiace precum stimulatorul cardiac sau defibrilatorul cardiac.

În cadrul ARES Tulcea vor lucra medici cardiologi intervenționiști și aritmologi cu experiență atât în spitalele mari din țară cât și în cele din străinătate: dr. Roberto Haret, dr. Denis Amet, dr. Ion Bostan și dr. Mustafa Adnan.

„Am adus aparatură vitală pentru funcționarea spitalului în parametri normali, iar acest angiograf a completat lista echipamentelor care vor duce la creșterea calității actului medical la nivelul spitalului. Acest centru de angiografie inaugurat la Tulcea asigură servicii moderne de tratament pentru afecțiunile cardiovasculare, sprijinind asfel tulcenii ce vor putea să se trateze la ei acasă, fără a mai fi nevoie să ajungă în alte zone ale țării.

Sunt pași importanți pe care îi facem în asigurarea celor mai bune condiții pentru tulcenii care au nevoie de îngrijiri medicale și, alături de investiții de mare amploare, precum cele derulate cu fonduri europene, credem că, într-un final, vom pune Tulcea pe harta centrelor medicale importante ale țării” a declarat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Centrele ARES

Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 363

O femeie angajată în Armată, arestată preventiv! Și-a bătut crunt fetiţa de două luni

18 Apr 2024 437

A fost a înfiinţat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi

16 Apr 2024 305

Sorin Ciutureanu, revocat din Consiliile de Administrație ale spitalelor aflate în subordinea CJ Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 729

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 1H

15 Apr 2024 241

UPDATE Accident rutier în municipiul Constanța. Trei victime sunt implicate

14 Apr 2024 1194

UPDATE Incendiu violent într-un apartament de pe Bulevardul Gara Obor din București! Mai multe persoane, transportate la spital (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 1051

Accident rutier noaptea trecută în Stațiunea Mamaia! O mașină a intrat într-un gard de beton

14 Apr 2024 713

UPDATE Accident rutier în sensul Kaufland Palazu spre Ovidiu, județul Constanța (FOTO)

13 Apr 2024 852

Anchetă la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București! Mai mulți pacienți ar fi decedat după administrarea incorectă a unui medicament

11 Apr 2024 539

UPDATE. Accident rutier, la intrarea în Neptun, județul Constanța. Pompierii intervin (Galerie FOTO)

11 Apr 2024 1272

Spitalul Orășenesc Hârșova, obligat să achite peste 15.000 de euro pentru medicamente! Dosarul, în rercurs la Curtea de Apel Constanța

11 Apr 2024 356

Doliu în lumea fotbalului. Un jucător important s-a stins din viață

10 Apr 2024 1426

UPDATE Unui bărbat i s-a făcut rău pe stradă, în Constanța. A fost transportat la spital

10 Apr 2024 895

Expert Chim Consum SRL, cu mai multe contracte publice, cere să intre în insolvență!

09 Apr 2024 607