Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon s-a stins din viață la doar 49 de ani

Preşedintele Federaţiei Române de Triatlon, Peter Klosz, a încetat din viaţă, la Târgu Mureş, în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 49 de ani, din cauza unui infarct miocardic.

"Peter Klosz este cel care a reuşit să aducă în România, la Târgu Mureş, competiţii internaţionale extrem de importante. El a reuşit să aducă în acest an şi cea de-a doua ediţie a Campionatelor Europene de Triatlon Multisport - Transilvania Multisport Triathlon European Championships 2019, care a reunit sportivi din peste 40 de ţări, cu peste 1.700 de sportivi înscrişi la competiţie. E o mare realizare, fiindcă aceste Campionate Europene de Triatlon Multisport cuprind practic şase campionate europene. (...) La sfârşitul săptămânii trecute a organizat Gala Triatlonului Românesc, la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, iar aseară (duminică seara, n.r.) a fost la alergare, la Târgu Mureş. Mi s-a spus că a făcut infarct şi nu a mai putut fi resuscitat. Toată viaţa a făcut totul de unul singur şi nici de această dată nu a întrebat pe nimeni", a declarat, luni, pentru AGERPRES, jurnalistul Vlad Amariei, unul dintre colaboratorii apropiaţi al lui Peter Klosz.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Antoanela Manac, aur național și debut internațional la Duatlon „Mă bucur că am reprezentat România în cursa Elitelor“

08 Jul 2021 2990

Constanţa Campioana Antoanela Manac a ratat la mustaţă prezenţa la Jocurile Olimpice. Prima în afara listei!

21 Jun 2021 4869

Triatlonista constănțeană Antoanela Manac, evoluție în Mexic, în La Paz. A fost ultima sa cursă, până se vor relua competițiile (galerie foto)

16 Mar 2020 3449

A luat cartea în bazin! Studentă la Medicină, campioana Antoanela Manac citeşte în timp ce înoată, la antrenament (galerie foto)

27 Feb 2020 4877

Vlad Stoica, noul președinte al Federației Române de Triatlon

10 Dec 2019 1772

Alergare la Constanţa în memoria lui Peter Klosz, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Triatlon

22 Nov 2019 3290