Prima ediţie a Târgului Imobiliar, organizată de CCINA Dănuţ Jugănaru - „La Constanţa, piaţa imobiliară se mişcă destul de bine“ (galerie foto)

Timp de trei zile, constănţenii sunt aşteptaţi la prima ediţie a Târgului Imobiliar, organizat de CCINA Constanţa. În parteneriat cu Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România - APAIR, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a inaugurat, ieri, prima ediţie a Târgului Imobiliar Constanţa, care se va desfăşura până pe 7 mai, în cel mai mare şi modern centru comercial al oraşului, VIVO! Constanţa.
 
La evenimentul de inaugurare au fost prezenţi directorul CCINA Constanţa, Dănuţ Jugănaru, şi viceprimarul municipiului Constanţa Costin Răsăuţeanu. Multiplele oportunităţi de afaceri oferite de judeţul Constanţa, unul dintre cei mai importanţi poli de creştere economică din România, în domeniile ce vizează infrastructura, construcţia de locuinţe, reabilitarea termică a clădirilor, clădiri pentru birouri şi destinate activităţii de turism, spaţii industriale, case de vacanţe sau oportunităţi de investiţii sunt doar câteva dintre motivele care au determinat Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa să organizeze acest eveniment.
 
„Am constatat că, deşi Constanţa este unul dintre principalele oraşe mari ale ţării, nu a existat niciun fel de iniţiativă privind organizarea unui târg imobiliar. În ultimii ani, la Constanţa, piaţa imobiliară se mişcă destul de bine. Aşa că ne-am hotărât să avem această iniţiativă şi să deschidem acest târg. La eveniment sunt 12 standuri: avem dezvoltatori imobiliari, agenţi imobiliari, un auditor energetic, precum şi trei bănci importante, care pot asigura banii necesari pentru achiziţionarea unui imobil. Constanţa nu are mari perspective de a se dezvolta imobiliar în interiorul său, dar are încă mari rezerve în extinderea în exterior, prin trecerea în intravilan a unor noi terenuri. Am văzut din statistici că, în ultimi ani, există cereri mai mari pentru imobilele noi, precum şi pentru închirierea acestora. Ne dorim să avem şi în anii următori noi ediţii ale târgului imobiliar“, a declarat, la evenimentul de inaugurare, Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa.
 
La rândul său, Costin Răsăuţeanu a felicitat CCINA pentru această iniţiativă. „CCINA este atât de aproape şi perseverentă în tot ceea ce înseamnă mediul de afaceri şi dezvoltarea acestuia! Mă bucur şi cred că este de notorietate că parteneriatul pe care Primăria Constanţa şi-l doreşte cu mediul de afaceri se consolidează pe zi ce trece. Suntem alături nu numai de mediul de afaceri, ci şi de tot ceea ce înseamnă economia locală, de toţi factorii care implică o dezvoltare locală şi ridicarea standardului de viaţă. Acest târg dovedeşte faptul că economia locală este pe un trend ascendent. Tot ceea ce înseamnă construcţie se va integra armonios în tot ceea ce înseamnă comunitatea noastră. Felicitări pentru iniţiativă şi sper ca în fiecare an să avem parte de astfel de târguri cu proiecte frumoase, care să răspundă nevoilor şi să fie integrate din punct de vedere urbanistic“, a precizat viceprimarul municipiului Constanţa.
 
Târgul Imobiliar Constanţa reuneşte cei mai buni jucători de pe piaţa de real estate: dezvoltatori şi vânzători de locuinţe, constructori şi investitori, brokeri şi instituţii financiare, arhitecţi şi designeri de interior. La târg participă patru ansambluri rezidenţiale, două agenţii imobiliare, un broker imobiliar, un auditor energetic şi trei bănci.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Activitate de promovare a învățământului dual, în cadrul parteneriatului ISJ - CCINA (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 489

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1086

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 836

Inspectoratul Școlar Județean Constanța promovează învățământul dual alături de CCINA Constanța

22 Feb 2024 807

Universitatea Ovidius din Constanța Proiecte de peste 42 de milioane de Euro prezentate în cadrul întâlnirii Forumului Oamenilor de Afaceri

15 Dec 2023 816

Teatrul de Stat Constanța a primit Premiul de Excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală a municipiului de la CCINA Constanța (GALERIE FOTO)

25 Oct 2023 783

Solid House și Mesta Marmură și Travertin, conduse de Ramazan Gur, au ocupat primul loc în Topul județean al firmelor!

20 Oct 2023 2778

LIVE TEXT Președintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, la prima conferință de presă după acuzațiile de luare de mită (GALERIE FOTO)

15 Jun 2023 1545

Constanța Firma Love.Peace.Coffee SRL, document de la primărie pentru amplasarea unui container la City Park Mall

09 Jun 2023 1299

“Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, eveniment dedicat tradițiilor gastrnomice și culturale locale din Dobrogea

02 Jun 2023 2351

Instituția Prefectului - Județul Constanța va organiza alături de alte instituții campanii de informare a agenților economici din județul Constanța

03 Apr 2023 1190

Forumul Oamenilor de Afaceri, găzduit de Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

09 Dec 2022 1662

La CCINA Constanța, sub egida OSIM, „Trofeul Creativității la Constanța” 2022

08 Dec 2022 1416

#Dobrogea144 Ruxandra Serescu, Director General Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2022 2069

LIVE-VIDEO TEXT Impact Developer & Contractor la Târgul Imobiliar Constanța. Cu ce ofertă vine dezvoltatorul imobiliar (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Nov 2022 2020