Prima reacție a fiului primarului din Caracal, după exploziile de la stația de GPL deținută la Crevedia

Foto: ISU DâmbovițaReprezentanții firmei care deține stația GPL din Crevedia, la care au avut loc exploziile soldate cu doi morți și zeci de răniți au transmis un punct de vedere. 

”Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.

La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare.

Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina.

În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită” - au transmis reprezentanții firmei FLAGAS SRL, privind exploziile de la Crevedia. 


Despre Flagas SRL 

Potrivit datelor furnizate de pălatforma termene.ro, interogată la data de 28 august 2023 societatea a fost înființată în anul 1997 și are sediul social în Strada Andrei Mureșan, Nr. 4, Caracal. 

Pentru anul 2022 societatea a raportat cifră de afaceri de 595.907.886 lei, profit de 32.782.166 lei și 191 de angajați. 

Asociați sunt Ionuț Daniel Doldurea cu 51% și Cosmin Ionuț Stîngă cu 49%. Cei doi sunt și administratorii societății. 

Ionuț Daniel Doldurea mai figurează ca asociat 50% în cadrul Dolchimex SRL Caracal, asociat 99,02% și administrator la Dolmo Giovanni&Sorin caracal, Asociat 52% la Criana Gaz București, asociat 50% în cadrul Motben Buftea și amdinistrator la Rombeer Crîngașu SRL. 


Cosmin Ionuț Stângă figurează ca asociat 58% și amdinistrator la Criana gas SRL București, asociat 50% și amdinistrator la Motben Buftea, reprezentant asociat persoană fizică la Team RBC Agent de Asigurare SRL Ploiești și administrator la Rombeer Crângașu SRL.  

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Fosta stație GPL din Crevedia nu mai avea Autorizație de mediu, de aproape 3 ani

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un pacient rănit în exploziile de la Crevedia, internat în spital! Alte 51 de persoane rănite au fost externate

13 Nov 2023 602

Ajutor financiar din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei pentru locuitorii din Crevedia ale căror case au fost afectate de explozii

05 Oct 2023 766

Ministerul Sănătății! Trei pacienți răniți în exploziile de la Crevedia, intubați și ventilați mecanic în spitale din străinătate (DOCUMENT)

13 Sep 2023 691

Ministerul Sănătății Câți pacienți răniți în exploziile de la Crevedia mai sunt în spitale. Trei sunt intubați (DOCUMENT)

12 Sep 2023 616

Ministerul Sănătății Trei pacienţi răniţi în urma exploziilor de la Crevedia, intubați și ventilați mecanic în spitale din străinătate (DOCUMENT)

10 Sep 2023 686

Patru pacienți răniți în exploziile de la Crevedia, în continuare intubați și ventilați în spitale din străinătate (DOCUMENT)

06 Sep 2023 676

Patronii stației GPL de la Crevedia, reținuți

05 Sep 2023 884

Șase răniți în urma exploziilor de la Crevedia, intubaţi şi ventilaţi mecanic. Cinci sunt la spitale din străinătate (DOCUMENT)

04 Sep 2023 685

Raed Arafat despre exploziile de la Crevedia „Nu avem pompieri morţi! Pompierii noştri răniţi se vor întoarce toţi acasă“ (VIDEO)

03 Sep 2023 995

Raed Arafat despre exploziile de la Crevedia „Nu spun că a fost totul perfect, dar trebuie analizat totul, înainte de a critica" (VIDEO)

03 Sep 2023 763

LIVE VIDEO Raportul preliminar al intervenției de la Crevedia, prezentat la MAI

03 Sep 2023 835

Oficial de la Ministerul Muncii. Se acordă ajutoare de urgență estimate la 1,5 milioane lei pentru familiile și persoanele afectate de explozia produsă la Crevedia

31 Aug 2023 807

Explozia din Crevedia, în atenția specialiștilor de la INSEMEX Petroșani! Ce tragedii au investigat la Constanța

28 Aug 2023 1277

Ministerul Sănătății 12 pacienți transferați în străinătate și 3 intubați și ventilați mecanic în România în urma exploziilor de la Crevedia

28 Aug 2023 609

Ministerul Sănătății Printre pacienţii care au fost răniţi în incendiul de la Crevedia se numără şi doi nepalezi

28 Aug 2023 755