Prima reacție a iubitului Elenei Udrea după condamnarea acesteia la închisoare. "Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?"

Elena udrea alături de iubitul său Foto Facebook/ Adrian AlexandrovIubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a formulat o primă reacție după condamnarea partenerei sale la închisoare, luni, 11 aprilie, într-o postare pe pagina sa de pe Facebook, referindu-se la "execuția" acesteia.

"Sunteți mulți cei care ne-ați dat mesaje de încurajare, și apreciez din suflet că va gândiți atât la noi, cât și la fetiță noastră de 3 ani.
Și pentru asta, va mulțumim!


Presa a dorit o reacție din partea mea, așa că voi scrie câteva rânduri despre EXECUȚIA ELENEI UDREA:


Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea, așa că au ajuns să condamne selectiv, sau la ordin!
Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde  inchiziția își făcea simțiți colții.


Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplică legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).


Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisă contestația și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși  în TOATE  cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Șova, V. Ponta, Iulian Bădescu, Șerban Pop, Horia Simu  etc).


Astfel ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curțîi Constituționale a României. Președintele completului de judecată Ana Hermină Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit că trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși  din magistratură.


La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu i-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copii voștri durerea pe care o simte fetiță mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a două oară! 2018 Costă Rică  va spune ceva?


După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevărată dintre un părinte și propriul copil.


Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veți  scăpa niciodată, e mereu dreapta și nu judecă strâmb că voi!


(mulțumesc tuturor celor din presă care au stat zile în șir la poartă, că nu au pus presiune  pe mine, când eram cu fetiță în drum spre grădiniță ) 🙏 
“viață-i lupta, deci te lupta”", a scris acesta pe Facebook.


Fostul ministru al dezvoltării regionale şi turismului Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare pentru corupţie, a fost reţinută joi pentru 24 de ore de către poliţia bulgară în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile române, a anunţat Ministerul de Interne de la Sofia.

Elena Udrea a fost reţinută în apropierea punctului de control Kulata, la graniţa Bulgariei cu Grecia. Poliţia bulgară a fost informată că aceasta a comis infracţiuni în timpul mandatului său de ministru, între 2009 şi 2012, obţinând mită de peste 12 milioane de lei româneşti şi 1,1 milioane de euro de la mai multe companii.

Curtea Supremă de la Bucureşti a găsit-o pe Elena Udrea vinovată de organizarea ilegală a unei gale de box pe cheltuiala statului pentru a-şi îmbunătăţi imaginea înaintea alegerilor parlamentare din 2012, confirmând propria decizie din 2018, care a fost ulterior anulată de Curtea Constituţională din cauza unei nereguli.

Cu toate acestea, Elena Udrea nu s-a prezentat în faţa instanţei pentru pronunţarea hotărârii, alegând să se îndrepte spre Bulgaria cu o maşină la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, a anunţat poliţia română de frontieră. Plecarea Elenei Udrea a fost legală, întrucât nu i s-au impus restricţii de circulaţie în timp ce Curtea Supremă îşi pregătea hotărârea.

Sursa Facebook/ Adrian Alexandrov,

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, la ceas aniversar

26 Mar 2024 570

Horoscop pentru săptămâna 25 - 31 martie 2024. Șanse de a remodela personalitatea pentru una din zodii

25 Mar 2024 855

Istoria Dobrogei Dr. Gheorghe Vintilă - Darul ce l-a făcut oamenilor din Topalu

08 Mar 2024 5042

Constanța Invitație la mini-rugby! Peste 250 de copii participă la Memorialul „Adrian Tinca“

08 Mar 2024 535

Doliu în familia Brăiloiu. Mama fostului senator PSD a încetat din viață!

08 Mar 2024 743

Asociația „Suflete Deschise” din Constanța, mesaj de 8 martie. „Mama...Cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare!”

05 Mar 2024 718

In memoriam Alex Ștefănescu, fiu adoptiv al Constanței

26 Feb 2024 3761

Constanța Sportiva Eliza Samara, în doliu. A murit tatăl ei. „De azi, ești îngerul meu păzitor, tati!“

12 Feb 2024 2629

Știri Constanța Caz șocant la Lumina! Un tânăr, supărat că s-a despărțit de iubită, a dat foc unui gard

07 Feb 2024 713

LIVE TEXT. Constanța. Inimi pustiite de durere Antrenorul Paul Cămui, condus pe ultimul drum. „Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru!ׅ“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Jan 2024 3603

„A iubit fără limită și necondiționat profesia de avocat“ Doliu în Baroul Constanța! Avocatul Valerica Zamfir s-a stins din viață

02 Jan 2024 2091

Constanța Vă uniți destinele cu persoana iubită în 2024? Cum se vor efectua programările pentru oficierea căsătoriei

29 Dec 2023 1067

Asociația „Suflete Deschise” Scrisoare de mulţumire Naşterea Domnului - Bucuria vieţii!

24 Dec 2023 1270

Atenție la coarnele de ren puse pe mașină! Poliția a făcut anunțul

16 Dec 2023 1882

Horoscop pentru luni, 11 decembrie 2023. Unii nativi sunt atrași de libertate și inedit

11 Dec 2023 911