Prima reacție a iubitului Elenei Udrea după condamnarea acesteia la închisoare. "Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?"

Elena udrea alături de iubitul său Foto Facebook/ Adrian AlexandrovIubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a formulat o primă reacție după condamnarea partenerei sale la închisoare, luni, 11 aprilie, într-o postare pe pagina sa de pe Facebook, referindu-se la "execuția" acesteia.

"Sunteți mulți cei care ne-ați dat mesaje de încurajare, și apreciez din suflet că va gândiți atât la noi, cât și la fetiță noastră de 3 ani.
Și pentru asta, va mulțumim!


Presa a dorit o reacție din partea mea, așa că voi scrie câteva rânduri despre EXECUȚIA ELENEI UDREA:


Trăim vremuri în care Constituția României nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea, așa că au ajuns să condamne selectiv, sau la ordin!
Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde  inchiziția își făcea simțiți colții.


Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplică legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).


Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisă contestația și de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși  în TOATE  cazurile similare au fost admise.(ex: Dan Șova, V. Ponta, Iulian Bădescu, Șerban Pop, Horia Simu  etc).


Astfel ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curțîi Constituționale a României. Președintele completului de judecată Ana Hermină Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit că trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Mădălina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși  din magistratură.


La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu i-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copii voștri durerea pe care o simte fetiță mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a două oară! 2018 Costă Rică  va spune ceva?


După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, să simțiți și voi iubirea adevărată dintre un părinte și propriul copil.


Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veți  scăpa niciodată, e mereu dreapta și nu judecă strâmb că voi!


(mulțumesc tuturor celor din presă care au stat zile în șir la poartă, că nu au pus presiune  pe mine, când eram cu fetiță în drum spre grădiniță ) 🙏 
“viață-i lupta, deci te lupta”", a scris acesta pe Facebook.


Fostul ministru al dezvoltării regionale şi turismului Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare pentru corupţie, a fost reţinută joi pentru 24 de ore de către poliţia bulgară în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile române, a anunţat Ministerul de Interne de la Sofia.

Elena Udrea a fost reţinută în apropierea punctului de control Kulata, la graniţa Bulgariei cu Grecia. Poliţia bulgară a fost informată că aceasta a comis infracţiuni în timpul mandatului său de ministru, între 2009 şi 2012, obţinând mită de peste 12 milioane de lei româneşti şi 1,1 milioane de euro de la mai multe companii.

Curtea Supremă de la Bucureşti a găsit-o pe Elena Udrea vinovată de organizarea ilegală a unei gale de box pe cheltuiala statului pentru a-şi îmbunătăţi imaginea înaintea alegerilor parlamentare din 2012, confirmând propria decizie din 2018, care a fost ulterior anulată de Curtea Constituţională din cauza unei nereguli.

Cu toate acestea, Elena Udrea nu s-a prezentat în faţa instanţei pentru pronunţarea hotărârii, alegând să se îndrepte spre Bulgaria cu o maşină la punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, a anunţat poliţia română de frontieră. Plecarea Elenei Udrea a fost legală, întrucât nu i s-au impus restricţii de circulaţie în timp ce Curtea Supremă îşi pregătea hotărârea.

Sursa Facebook/ Adrian Alexandrov,

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Calendar ortodox, 25 septembrie 2023. Ce sărbătoare este astăzi?

25 Sep 2023 904

Verona - explorează farmecul atemporal al orașului iubit de Shakespeare

04 Sep 2023 559

Calendar ortodox 17 august 2023 Ce sfânt este prăznuit astăzi de către toți credincioșii

17 Aug 2023 636

Știri Constanța azi Cazinoul din Constanța, Casinoul din Mamaia și statuia poetului Mihai Eminescu, inaugurate toate într-o zi de 15 august

15 Aug 2023 703

Horoscop marți, 15 august 2023 Sunt șanse de a primi bani sau cadouri

15 Aug 2023 604

Horoscopul săptămânii Previziuni astrale pentru perioada următoare

14 Aug 2023 455

Suferință cruntă! Tânăra ucisă la Mangalia, condusă astăzi pe ultimul drum

10 Aug 2023 1112

Constantin Budescu, la Farul Constanța? „Mi-aș dori să vină, e piesa care lipsește“

04 Aug 2023 1492

Constanța. Antrenorul Ion Crăciun a urcat la ceruri „O mare pierdere! A iubit handbalul enorm, la fel ca pe familia sa!“

14 Jul 2023 1570

In memoriam Elena Moțoc, una dintre fondatoarele Teatrului de Păpuși Constanța. „Mi-am iubit fiecare rol, indiferent dacă era un personaj pozitiv sau negativ”

24 Jun 2023 955

Constanța „Să mă îngropați în uniformă militară!". Un militar s-a stins din viață

29 May 2023 18827

Horoscop Este rost de distracții și de activități comune cu persoana iubită sau copiii pentru una dintre zodii

04 May 2023 803

Horoscop Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente pentru unii dintre nativi

01 May 2023 696

Horoscop Nativii care trebuie să evite consultațiile sau intervențiile chirurgicale!

30 Apr 2023 1041

Horoscop Segmentul amoros este foarte dinamic la sfârșitul acestei săptămâni pentru unii nativi

29 Apr 2023 862