Prima victorie pentru echipa "ZIUA de Constanta"

Cupa Presei la fotbal pe plaja

La capatul unui meci dificil, jucatorii formatiei noastre s-au impus cu scorul de 5-4 in fata selectionatei All Stars, reusind astfel prima victorie din cadrul competitiei

Asa cum ne asteptam, jucatorii formatiei noastre au inceput sa se obisnuiasca cu nisipul plajei din Mamaia, demonstrand ca formeaza o echipa valoroasa si ca pot invinge orice adversar. Astfel, dupa ce marti seara au cedat fizic in fata colegilor de la TVR (scor final 8-11), baietii de la ZIUA au reusit a doua zi si prima victorie din cadrul actualei Cupe a Presei la fotbal pe plaja. Ei au reusit sa se impuna cu rezultatul de 5-4 in fata unui adversar redutabil, o selectionata a presei care s-a inscris in competitie sub denumirea de All Stars. A fost un meci de angajament, la capatul caruia am avut castig de cauza gratie unei mai bune, sa-i spunem claritati, in joc. Rivalii au ratat mult, in timp ce aproape fiecare sut pe poarta al formatiei noastre a intrat si in plasa portii adverse. Golgheterul teamului de la ZIUA de Constanta a fost din nou Ionel Stefan, care si-a trecut de trei ori numele pe lista marcatorilor. Obisnuit acum cu ceilalti colegi de echipa, veteranul Marius Berca a avut de asemenea un rol determinant, reusind sa inscrie doua goluri extrem de importante. Cristian Tentu a avut o evolutie buna, preferand sa joace insa putin mai retras din pricina unor probleme de sanatate. Din pacate, reporterul de pe sport a cazut "victima" efortului depus, o atroce durere de spate impiedicandu-l sa mai evolueze si in meciul de ieri seara, impotriva celor de la Cuget Liber. Dupa ce marti a avut niste incursiuni foarte bune in terenul advers, Adrian Patrascu a tinut din nou sa impresioneze, de aceasta data prin parade acrobatice realizate din postura de portar. In fine, George Stefan si Cristian Cealera au fost "aparatorii de fier", stopand cu succes incursiunile periculoase ale tehnicilor atacanti adversi Vali Spranceana si Mihai Grigoruta. Dupa aceasta prima victorie inregistrata ZIUA de Constanta se apropie de o meritata calificare in semifinalele intrecerii. Pana atunci mai sunt insa de jucat trei meciuri extrem de dificile (inclusiv cel cu "liber cugetatorii", disputat dupa inchiderea editiei noastre). Se asteapta ca in partidele de saptamana viitoare in echipa sa reintre si trei alti jucatori extrem de utili, Doru, Adi si Ciprian, care nu au putut fi prezenti la intalnirile din aceasta saptamana din motive pur obiective. In alta ordine de idei, trebuie spus ca miercuri, in primul meci al zilei, Telegraf - TV Neptun s-a impus fara probleme, cu scorul de 5-2 in fata celor de la Cuget. La randul sau, TVR a trecut cu 9-3 de Independentul. Dupa doua zile de intreceri, singurele formatii neinvinse sunt Telegraf TV Neptun si TVR (cate doua victorii), urmate de ZIUA de Constanta si Cuget Liber (cate o victorie). Pe ultimele doua pozitii ale clasamentului se afla All Stars si Independentul, singurele echipe care nu au reusit sa isi treaca in cont vreun succes.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța va juca pentru locurile 5-8, după trei înfrângeri cu CSM CSU Oradea (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 567

Baschet CSM Constanța începe finala Ligii Naționale. Primele două meciuri, pe litoral. Intrarea este liberă!

15 Apr 2024 448

CSM Constanța. Vineri, 5 aprilie 2024 Baschetbalistele susțin al doilea meci din semifinale

05 Apr 2024 534

Farul Constanța Under-18 a acces în finala Cupei de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

04 Apr 2024 714

Elite Tournament Ibercup 2024 Academia Hagi Under-14, învinsă în semifinale de Chelsea, după ce a condus la pauză! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 1928

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 885

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 710

CSM Constanța, parcurs continental de senzație! Viorel Filimon - „Participarea în ETTU Europe Cup Women, o experiență importantă“ (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 1054

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 613

Box Samuel Cioabă, de la CS Farul Constanța, argint la Cupa României

12 Mar 2024 727

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 977

CSM Constanța Baschetbalistele s-au calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)

10 Mar 2024 673

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 875

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1091

"Încă nu realizez că am câştigat primul meu titlu de Mare Şlem“ Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner a câştigat trofeul la Australian Open

29 Jan 2024 615