Primăria caută organizator pentru eveniment Ştefania Rareş, Stela Enache, Paul Surugiu - Fuego şi Raul cântă la Constanţa de Ziua Pensionarului

Primăria municipiului Constanţa iniţiază achiziţie directă pentru servicii de organizare a evenimentului „Ziua Pensionarului”, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor pe 1 octombrie a.c. Serviciile ce urmează a fi furnizate se referă la prestaţia artistică pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa a următorilor artişti români: Ştefania Rareş, Stela Enache, Paul Surugiu - Fuego şi Raul. Programul artistic va avea o durată de minimum 2 ore.
 
Ofertantul va depune acorduri de colaborare în vederea asigurării disponibilităţii artiştilor menţionaţi. Prestatorul îşi asumă integral responsabilitatea asigurării tuturor resurselor materiale, umane şi financiare necesare realizării activităţilor cuprinse în Caietul de sarcini. Valoarea estimată a achiziţiei fără TVA este de 35.475 lei.
 
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Stefana Rusu

30 Aug, 2019 00:03

Pe ce criterii se intra la spectacol de ziua pensionarului ?

Articole asemanatoare

Septimiu Bourceanu, presedintele PNL municipiul Constanta, mesaj pentru seniori „Să luăm aminte la seniorii noștri”

10 Oct 2022 1979

Cine a organizat Ziua Pensionarului la Constanţa? (document)

02 Oct 2019 2116

Eveniment de excepție pentru seniorii Constanţei Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Casa de Cultură a Sindicatelor

24 Sep 2019 2841

Rezultatele necropsiei Bărbat găsit mort în propria casă din cartierul Palas

09 Nov 2015 2063

Înţelepţii oraşului Ovidiu, premiaţi de edili cu ocazia Zilei Internaţionale a Pensionarului

02 Oct 2014 2354