Primăria Constanța a finalizat amenajarea parcărilor de pe aleea Productelor

Primăria Municipiului Constanța a finalizat amenajarea parcărilor de pe aleea Productelor.

Parcările rezidențiale dispun de 71 de locuri destinate staționării autovehiculelor, dintre care 44 au fost create în urma demolării garajelor.

Angajații SC Confort Urban SRL au încheiat lucrările de asfaltare și de trasare a marcajelor rutiere în parcarea construită între punctul termic și blocul L73, după ce la începutul săptămânii au fost date în folosință parcările situate între blocurile L73 și LA1 și în zona delimitată de blocurile LA1 și L75A, potrivit Primăriei.


Echipele administratorului drumului public au lucrat intens la amenajarea celor ele 3 parcări construite pe terenul eliberat de garaje.

Terenul a fost excavat, au fost turnate mai multe straturi de pietriș și au fost montate borduri pentru a delimita suprafața destinată staționării autovehiculelor. Ulterior, suprafețele asfaltate au fost marcate și numerotate corespunzător.

În același timp, pe strada Ștefăniță Vodă, în zona Bisericii „Sfântul Cuvios Antonie cel Mare" continuă lucrările de amenajare a noii parcări. Se consolidează infrastructura terenului, în etapa premergătoare asfaltării.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări!

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Programul lucrărilor edilitare din această săptămână. Unde vor acționa angajații Confort Urban

11 May 2020 2349

Constanța. Lucrările de amenajare a parcării de pe aleea Productelor din zona ICIL, finalizate

05 May 2020 2093