Primăria Constanţa caută o televiziune pentru publicitate. Iată condiţiile! (document)

Primăria Constanţa intenţionează să se promoveze mai bine în mass-media locală, iar în acest sens a lansat o solicitare de consultare de piaţă în vederea determinării valorii estimate pentru achiziţia serviciului de publicitate prin radio şi televiziune.
 
Conform anunţului „Determinarea valorii estimate pentru achiziţia serviciului de publicitate prin radio şi televiziune”, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, Primăria Constanţa doreşte oferte financiare din partea operatorilor economici, ce vor cuprinde preţul pentru realizare spot audio (30 de secunde), preţul de difuzare a spotului audio (30 de secunde), preţul de realizare a unui spot video (30 de secunde) şi preţul de difuzare spot video (30 de secunde). Cei interesaţi de anunţul Primăriei Constanţa trebuie să ţină cont de următoarele specificaţii tehnice aferente serviciului de publicitate prin radio şi televiziune: anunţurile vor fi difuzate sub formă de spoturi radio şi spoturi TV, iar spoturile vor fi difuzate în special la ore de audienţă ridicată (pentru TV, intervalul orar 18.30 - 23.00 şi pentru radio, intervalul orar 7.00 - 11.00).
 
De asemenea, ofertanţii trebuie să asigure spaţiu de emisie la staţii radio şi televiziuni locale şi/sau regionale care emit programe în aria de interes local (municipiul Constanţa), vor prezenta audienţa certificată de o instituţie specializată şi vor face dovada licenţei emise de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Data-limită de transmitere a propunerilor de preţ din partea societăţilor interesate de solicitarea de ofertă a Primăriei Constanţa este 21 septembrie, iar data-limită a consultării de oferte este 26 septembrie.
 
Consultarea se va desfăşura doar în sistem electronic, orice operator economic interesat având posibilitatea de a transmite ofertele financiare, în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei, la adresa de e-mail felicia.tutuianu@primaria-constanta.ro. Informaţii cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe www.e-licitatie.ro şi www.primaria-constanta.ro.

Soti Cable Neptun, preferată ani la rând


Reamintim că, în ultimii ani, societatea de casă a Primăriei Constanţa în ceea ce priveşte activităţile de promovare, care a câştigat ani la rând contractele de publicitate din partea municipalităţii, este Soti Cable Neptun SRL. După cum am arătat de-a lungul timpului, Soti Cable Neptun este înmatriculată în anul 1992, având sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 296. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Firma este controlată de Conpress Holding SRL, cu 25% din capitalul social, Ring Star SRL, cu 10% din capitalul social, Gabriel Sorin Strutinsky, cu 50% din capitalul social, Valeriu Mereuţă, cu 2,5% din capitalul social, şi Mihail Gheorghe Cârciog, cu 12,5% din capitalul social. Administratorul special al societăţii este Sorin Lucian Ionescu, iar administratorul judiciar - Artemis Legal Insolvency SPRL. Soti Cable Neptun SRL se ocupă de alte „activităţi de telecomunicaţii“.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul Primăriei Constanţa privind solicitarea de oferte „Determinarea valorii estimate pentru achiziţia serviciului de publicitate prin radio şi televiziune”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța Atenție, constănțeni! Mâine vor suna sirenele de alarmare publică

28 Mar 2024 311

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 442

Cumpărări directe Constanța Seaside Playgrounds SRL va amenaja un loc de joacă în Parcul Terapeutic Techirghiol. Contract de peste 700.000 lei (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 230

Afaceri Constanța Cât costă serviciile pentru mentenanța rețelelor de iluminat cumpărate de Primăria Ghindărești (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 280

ZIUA LIVE De ce vrea Stelian Ion să-și ia revanșa în 2024!

28 Mar 2024 432

Anăstase Caraiola, acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța! Condamnare

28 Mar 2024 531

Teren de aproximativ 4.000 mp scos la licitație de Primăria Cernavodă, județul Constanța

28 Mar 2024 321

Cumpărări directe Constanța Primăria Negru Vodă a semnat cu TOP Management ING. Firma a obținut două contracte de 350.000 de lei (DOCUMENTE)

28 Mar 2024 336

Cod galben de intensificări ale vântului la Constanța!

28 Mar 2024 460

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 430

Atribuiri Constanța Primăria Năvodari achiziționează urnă mobilă. Ce firmă o va furniza (DOCUMENT)

28 Mar 2024 333

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru candidatura la Primăria Constanța - „Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru!”

28 Mar 2024 582

Decebal Făgădău „Mi-aș fi dorit din tot sufletul să candidez la funcția de primar al Municipiului Constanța“ (VIDEO)

27 Mar 2024 1660

Cât plătește administrația Chițac pentru conferințele Dilema de la Constanța (DOCUMENT)

27 Mar 2024 453

Cumpărări directe O firmă din Mureș va furniza tutori arbori pentru Primăria Constanța (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 341