Primăria Constanța, licitație pentru echipament nou pentru locurile de joacă din municipiu


La nivelul municipiului Constanța, s-a identificat necesitatea înlocuirii echipamentelor de joacă deteriorate iremediabil, dar și a celor care nu mai corespund din punct de vedere tehnic și calitativ, nici sub aspectul integrării în peisajul urban iar folosirea lor pe viitor poate să producă accidente copiilor.

Având în vedere cerințele referitoare la implementarea standardelor europene pentru siguranța locurilor de joacă amplasate pe domeniul public, este necesara atât înlocuirea elementelor vechi cu echipamente corespunzătoare din punct de vedere tehnic și calitativ, dar și completarea cu altele noi în zonele unde acestea sunt insuficiente, pentru a satisface necesitățile de agrement ale grupului țintă căruia le sunt destinate, respectiv copiilor și adolescenților.

Astfel, Primăria municipiului Constanța organizează achiziție publică pentru echipamente de joacă. Licitația cuprinde și lucrări de montaj al echipamentelor. Valoarea totală estimate a contractului este de 1. 745. 702.44 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Decebal Făgădău, Babu Dumitru, Răsăuțeanu Costin Ioan, Dinescu Fulvia Antonela, Niță Mihaela, Drăgan Andreea, Frigioiu Marcela Mariana, Gheorghe Georgeta, Dobre Oana, Petcu Lenuța, Raluca Florența Georgescu, Paiu Elena Gabriela și Itoafă Cristina Laurenția.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este: 28/04/2020. Achiziția se desfășoară în SEAP.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 574

Achiziții Constanța Iată de unde cumpără Primăria Cumpăna echipamente digitale pentru unitățile de învățământ (DOCUMENT)

20 Apr 2024 1487

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL, contract de 56.000 de euro cu Primăria Comana pentru furnizarea de echipamente digitale către școli (DOCUMENT)

20 Apr 2024 389

Licitații Constanța Arlechin Total Distribution SRL din București furnizează echipamente IT pentru școlile din comuna Nicolae Bălcescu (DOCUMENT)

18 Apr 2024 463

Licitații Constanța Structurile Școlii Gimnaziale „Nicolae Maraloi“ din comuna Saraiu vor fi dotate cu mobilier și echipamente digitale (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 352

Consiliul Local Agigea, județul Constanța dotează cu mobilier și echipamente digitale unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Agigea (DOCUMENT)

17 Apr 2024 429

Primăria Tuzla, județul Constanța, organizează licitația pentru achiziția de mobilier școlar și echipamente digitale

14 Apr 2024 437

Licitații Constanța De la cine a cumpărat Direcția Județeană de Statistică echipamente IT pentru dotarea Biroului Electoral Județean

12 Apr 2024 379

A fost emis certificatul de urbanism Spații dotate cu echipamente pentru exerciții fizice, amenajate în Poarta 6 din municipiul Constanța

12 Apr 2024 458

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT în vederea îmbunătățirii actului educațional. Sunt vizate școlile speciale din subordinea instituției!

11 Apr 2024 393

Licitații Constanța Primăria Medgidia organizează licitație deschisă, pe un milion de euro, pentru dotarea unităților de învățământ din municipiu (DOCUMENT)

10 Apr 2024 531

Primăria Comunei Amzacea, județul Constanța cumpără mobilier școlar și mobilier grădinițe pentru unitățile de învățământ din comună (DOCUMENT)

09 Apr 2024 528

Primăria Cuza Vodă, județul Constanța, a cumpărat echipamente digitale de aproximativ 18.000 de euro. Vezi de la ce firmă (DOCUMENT)

09 Apr 2024 643

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente la CRRN Artemia Techirghiol (DOCUMENT)

08 Apr 2024 522

Licitații Constanța Primăria Mihai Viteazu cumpără mobilier școlar pentru dotarea sălilor de clasă, a cabinetului psihopedagogic și a laboratorului multidisciplinar (DOCUMENT)

08 Apr 2024 380