Primăria Constanța Plângeri penale pentru fiecare act de vandalism din municipiul Constanța!

  • La Constanţa distrugerea bunului public a devenit un fel de sport local - se fură flori, se distrug parcuri şi locuri de joacă, se rup sau smulg pomi proaspăt plantaţi
Fie că vorbim despre tineri exuberanți, despre cetățeni „turmentați“ sau pur și simplu despre persoane care nu vor ca în Constanța să existe nimic frumos, decent și demn de un oraș turistic, nesimțirea unora depășește orice limită.
 
La Constanţa distrugerea bunului public a devenit un fel de sport local - se fură flori, se distrug parcuri şi locuri de joacă, se rup sau smulg pomi proaspăt plantaţi.
 
La scurt timp după ce au fost date în folosință primele locuri de joacă reamenajate în municipiul Constanța au început să curgă reclamațiile cu privire la vandalizarea acestora. Leagăne rupte, balansoare smulse, covorul de cauciuc distrus, table de jocuri sparte și enumerarea vandalizărilor ar putea continua. La toate acestea se adaugă și faptul că spațiile nou amenajate sunt transformate zi de zi în coșuri de gunoi. Nu de către copii, ci de adulții care își fac veacul în locul de joacă spărgând semințe și aruncând acolo ambalaje și peturi. Ultimele distrugeri au fost produse la leagănele din parcul din Poarta 6 și la ansamblul de jocuri de la spațiul de joacă de pe strada Daliei.
 
Şi nu este vorba despre materiale slabe calitativ, ci de gradul de civilizaţie al unor cetățeni. Trist este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparații.
 
Tocmai pentru că vorbim despre banii publici ai Constanței, Primăria a depus și depune plângeri penale pentru fiecare vandalizare.
 
Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public.
 

„Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.
 
Ne-ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor locali identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea”, au punctat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Marcela Mariana Frigioiu - Director executiv la Direcția Financiară din cadrul Primăriei Constanţa (documente)

12 Jun 2021 628

Primăria Constanța cumpără utilaje motorizate pentru lucrările de întreținere a spațiilor verzi din municipiu

12 Jun 2021 618

Se înlocuiesc parasolarele băncilor de odihnă amplasate pe domeniul public din municipiul Constanța

12 Jun 2021 415

În urma sesizărilor venite din partea constănțenilor Au început lucrările de punere în siguranță a podului suspendat din Parcul Tăbăcărie

11 Jun 2021 660

Cumpăna Se lucrează intens la proiectul modernizării drumului de acces de la Campusul Școlar

11 Jun 2021 364

Primăria Dobromir își reabilitează drumurile din localitate

11 Jun 2021 295

Ce se construiește Hotel nou pe bulevardul Ferdinand, din Constanța! Proprietarul este un cunoscut om de afaceri francez

11 Jun 2021 938

Ce se construiește Spital de Pediatrie, la Palazu Mare. Proiect de 10 ani, scos de la naftalină

11 Jun 2021 534

Declarații de avere Lenuța Petcu - șef Serviciu Contabilitate din Primăria Constanța (documente)

11 Jun 2021 584

Bucureștenii de la Meva Concept au câștigat contractul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare din Constanța şi de modernizare a străzilor adiacente

11 Jun 2021 971

Corsa Construct din Cernavodă reabilitează termic școala Dimitrie Cantemir din municipiul Constanța

10 Jun 2021 846

Primăria Constanța scoate la licitație digitalizarea arhivei administrației publice locale

10 Jun 2021 241

Total Grup Telecom, furnizorul de reţele de comunicaţii electronice al Primăriei Constanţa (document)

10 Jun 2021 948

Primăria Constanța, executată silit pentru un fost ministru al României interbelice. La mijloc, un teren din fosta zonă militară Mamaia

10 Jun 2021 1640

Declarații de avere Mihaela Niță - director executiv al Direcției Achiziții Publice din Primăria Constanța (Documente)

10 Jun 2021 559