Primăria Constanța Plângeri penale pentru fiecare act de vandalism din municipiul Constanța!

  • La Constanţa distrugerea bunului public a devenit un fel de sport local - se fură flori, se distrug parcuri şi locuri de joacă, se rup sau smulg pomi proaspăt plantaţi
Fie că vorbim despre tineri exuberanți, despre cetățeni „turmentați“ sau pur și simplu despre persoane care nu vor ca în Constanța să existe nimic frumos, decent și demn de un oraș turistic, nesimțirea unora depășește orice limită.
 
La Constanţa distrugerea bunului public a devenit un fel de sport local - se fură flori, se distrug parcuri şi locuri de joacă, se rup sau smulg pomi proaspăt plantaţi.
 
La scurt timp după ce au fost date în folosință primele locuri de joacă reamenajate în municipiul Constanța au început să curgă reclamațiile cu privire la vandalizarea acestora. Leagăne rupte, balansoare smulse, covorul de cauciuc distrus, table de jocuri sparte și enumerarea vandalizărilor ar putea continua. La toate acestea se adaugă și faptul că spațiile nou amenajate sunt transformate zi de zi în coșuri de gunoi. Nu de către copii, ci de adulții care își fac veacul în locul de joacă spărgând semințe și aruncând acolo ambalaje și peturi. Ultimele distrugeri au fost produse la leagănele din parcul din Poarta 6 și la ansamblul de jocuri de la spațiul de joacă de pe strada Daliei.
 
Şi nu este vorba despre materiale slabe calitativ, ci de gradul de civilizaţie al unor cetățeni. Trist este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparații.
 
Tocmai pentru că vorbim despre banii publici ai Constanței, Primăria a depus și depune plângeri penale pentru fiecare vandalizare.
 
Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public.
 

„Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.
 
Ne-ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor locali identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea”, au punctat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 85

Cu acordul Primăriei Constanța, Alessia Pro Trans Spedition SRL va construi hale pentru depozitare pe strada Interioară 3

24 Apr 2024 223

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 348

Garda de Mediu Constanța a amendat Primăria Comunei Bărăganu. Ce nereguli au fost sesizate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 209

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 276

Primăria Constanța Campania „Salvează un cățel” Continuă (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 237

„Salvați Copiii” Conferință la Constanța Evaluarea situației copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 273

Primăria Constanța Atenție, călători! Iată când își reia activitatea linia 100M

24 Apr 2024 341

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 508

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 269

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 776

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 488

Exercițiu de pregătire în caz de cutremur cu participarea elevilor de la Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hașdeu” Constanța (Galerie FOTO)

23 Apr 2024 340

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 539

ZIUA LIVE Gabriel Cateliu, candidatul USR pentru Primăria Tortoman județul Constanța - „La alegerile din 2016 am pierdut Primăria la doar 6 voturi“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 472