Actualitate

Primăria Constanța Plângeri penale pentru fiecare act de vandalism din municipiul Constanța!

  • La Constanţa distrugerea bunului public a devenit un fel de sport local - se fură flori, se distrug parcuri şi locuri de joacă, se rup sau smulg pomi proaspăt plantaţi
Fie că vorbim despre tineri exuberanți, despre cetățeni „turmentați“ sau pur și simplu despre persoane care nu vor ca în Constanța să existe nimic frumos, decent și demn de un oraș turistic, nesimțirea unora depășește orice limită.
 
La Constanţa distrugerea bunului public a devenit un fel de sport local - se fură flori, se distrug parcuri şi locuri de joacă, se rup sau smulg pomi proaspăt plantaţi.
 
La scurt timp după ce au fost date în folosință primele locuri de joacă reamenajate în municipiul Constanța au început să curgă reclamațiile cu privire la vandalizarea acestora. Leagăne rupte, balansoare smulse, covorul de cauciuc distrus, table de jocuri sparte și enumerarea vandalizărilor ar putea continua. La toate acestea se adaugă și faptul că spațiile nou amenajate sunt transformate zi de zi în coșuri de gunoi. Nu de către copii, ci de adulții care își fac veacul în locul de joacă spărgând semințe și aruncând acolo ambalaje și peturi. Ultimele distrugeri au fost produse la leagănele din parcul din Poarta 6 și la ansamblul de jocuri de la spațiul de joacă de pe strada Daliei.
 
Şi nu este vorba despre materiale slabe calitativ, ci de gradul de civilizaţie al unor cetățeni. Trist este că tot din buzunarul nostru, al contribuabililor, sunt suportate costurile de reparații.
 
Tocmai pentru că vorbim despre banii publici ai Constanței, Primăria a depus și depune plângeri penale pentru fiecare vandalizare.
 
Primăria Municipiului Constanța face apel către toți locuitorii să păstreze în bune condiții dotările aflate pe domeniul public.
 

„Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241.484.205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.
 
Ne-ar fi de mare folos dacă sesizarea ar fi însoțită și de fotografii cu ceea ce se constată, locul și alte date care să le permită polițiștilor locali identificarea rapidă și tragerea la răspundere a celor care nu respectă legea”, au punctat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Cuza Vodă, judeţul Constanţa, contract cu o firmă de salubrizare. În ce constă contractul (document)

07 Aug 2020 226

#alegerilocale2020 Vergil Chițac, candidat PNL pentru Primăria Constanța - „Ceea ce s-a întâmplat în Constanța în ultimii ani de zile se datorează acestui cartel PSD-PMP”

06 Aug 2020 179

Lucrările avansează la Parcul Dragoslavele, din Constanța

06 Aug 2020 395

Atmosferă Belle Époque în Piața Ovidiu din Constanța

05 Aug 2020 880

Marile bulevarde ale Constanței se modernizează

05 Aug 2020 549

Seniorii constănțeni premiați de Primărie la ei acasă

05 Aug 2020 379

Se reabilitează trotuarele pe strada Farului

05 Aug 2020 348

Străzile din comuna Ciocârlia, modernizate şi reablitate de Global Ports'S Services SRL (document)

05 Aug 2020 898

Procesul deschis de urmașii lui Petrică Iordache împotriva municipalității, amânat pentru toamnă

05 Aug 2020 600

Distins cu Legiunea de onoare Fiica unui fost ministru din perioada interbelică a revendicat un teren din fosta zonă militară Mamaia. Moștenirea fusese preluată de regimul comunist

05 Aug 2020 1638

#alegerilocale2020 Zanfir Iorguș a intrat oficial în cursa pentru Primăria Mangalia (galerie foto și video)

04 Aug 2020 803

Constanța Echipele Confort Urban modernizează carosabilul marilor bulevarde. Lucrări de asfaltare și frezare (galerie foto)

04 Aug 2020 464

Lucrări în municipiul Constanța. Unde vor acționa echipele Confort Urban

04 Aug 2020 492

O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată (galerie foto)

03 Aug 2020 591

Încep lucrările de asfaltare pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia

03 Aug 2020 572