Actualitate

Primăria Constanţa Se lucrează intens la reabilitarea trotuarelor din oraș


Redarea trotuarelor pietonilor reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța. În acest sens, angajații SC Confort Urban SRL continuă programul de reabilitare a zonei destinate circulației pietonilor în mai multe zone din oraș, transmite Primăria Constanţa.

Se intervine pe strada Mihai Viteazu, tronsonul delimitat de strada Traian și bulevardul Ferdinand, unde se montează dale de granit.

Concomitent, muncitorii îndepărtează stratul de asfalt pe sensul de mers dinspre bulevardul Ferdinand.

Pe strada Unirii, între strada Ion Rațiu și strada Zorelelor, se fixează borduri noi și se pregătește terenul în vederea asfaltării.

De asemenea, Primăria Municipiului Constanța continuă să reabiliteze spațiul aferent unităților de învățământ din oraș. Se decopertează stratul de asfalt pe aleea de acces către Școala Gimnazială Nr. 29 Mihai Viteazul iar în perioada următoare va fi turnat covorul asflatic.

"Facem apel către locuitorii orașului să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări", transmite Primăria.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța SC Confort Urban SRL efectuează lucrări de asfaltare pe bulevardul Tomis (galerie foto)

04 Nov 2019 778

A început asfaltarea trotuarului de pe partea dreaptă a bulevardului Tomis din Constanța

06 Dec 2018 992