Primăria Constanța vrea să amenajeze o zonă de evenimente culturale și sportive în Portul Tomis!

Primăria Constanța caută arhitecți pentru elaborare PUD – Amenajare Zonă Loisir în Portul Tomis din municipiul Constanța.

„Elaborarea PUD răspunde prevederilor PUZ zona peninsulară aprobat prin HCL nr.415/2003 – PP3 – platforma portuară vest: organizarea platformei portuare a urmărit crearea unor subzone individualizate funcțional și spațial: subzona vest va avea un caracter predominant comercial și turistic; fiind admise următoarele activități: amenajări, construcții și activități legate de acostarea și alimentarea ambarcațiunilor mici, piața de pește, club nautic, hotel, zone plantate. Detalii de organizare, stabilirea circulațiilor pietonale și carosabile, a spațiilor plantate, a elementelor de mobiler urban, stabilirea zonelor din domeniul public ce vor fi divizate în parcele destinate echipamentelor publice, concesionării sau închirierii se va face pe baza unui PUD aprobat conform legii; se recomandă organizarea unui concurs de urbanism care să stea la baza PUD”, se arată în anunțul de achiziție.

Serviciile de urbanism și arhitectură peisagistică sunt estimate la 90.000 lei fără TVA.

Termenul limită primire oferte este 16.09.2022, ora 23:59 în SEAP.

Potrivit caietului de sarcini, municipalitatea vrea să amenajeze o zonă destinată evenimentelor cultural-artistice și sportive terenuri de sport, dotări sportive și de loisir, fiind posibilă organizarea de competiții sportive, festivaluri de muzică – teatru – film în aer liber, o alta cu destinație comercială și de alimentație publică, discoteci în aer liber, centre de închirieri echipamente pentru plajă și sporturi nautice și o a treia zonă cu spații verzi, locuri de joacă și parcări.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consultarea publică s-a încheiat Constănțenii, total dezinteresați de soluțiile urbaniștilor pentru amenajarea unei zone de loisir în Portul Tomis (DOCUMENT)

20 Dec 2023 1072

PUD de amenajare zonă loisir în Portul Tomis, lansat în consultare publică (DOCUMENT)

16 Nov 2023 1090

PUD-ul pentru zona de loisir din Portul Tomis, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism

16 Oct 2023 911

Zgârie-nori la Poarta 2! Începe judecata recursului împotriva Constanța Tower. Proiectul „reactivat“ presupune 35 de etaje și parcare cu 500 de locuri

27 Feb 2023 2132

Zgârie-nori cu 500 de locuri de parcare, în Constanța! Tribunalul a luat decizia care vizează viitoarea construcție (MINUTA)

12 Jul 2022 9317

Primarul Chițac și-a făcut „mea culpa!” Regulamentul parcărilor rămâne în dezbatere publică. Consiliul Local vrea să preia în administrare Portul Tomis și lacul Tăbăcărie

27 Feb 2021 3811