Primăria Constanța vrea să gestioneze online locurile de parcare din municipiu

Primăria Constanţa consultă piaţa privind inițierea unei proceduri de achiziție a unei aplicații software integrate pentru gestionarea online a spațiilor de parcare care să includă o hartă (G.I.S.) a locurilor de parcare, tipul și statusul acestora.
 
Având în vedere faptul că rețeaua stradală a municipiului Constanța are o lungime de aproximativ 433 km, pe care sunt dispuse aproximativ 31.233 de locuri de parcare, pentru creșterea calității serviciilor oferite cetățenilor, Primăria Municipiului Constanța intenționează să achiziționeze o aplicație software integrată cu baza de date existentă pentru gestionarea online a spațiilor de parcare care să includă o harta proprie (G.I.S.) a locurilor destinate parcării autovehiculelor, tipul și statusul acestora. Pe baza nomenclatorului stradal, a ortofotoplanului și a schițelor spațiilor de parcare existente, în funcție de tipul parcării, furnizorul va genera o hartă (G.I.S.) în format Stereo 70, pe care va încarcă toate locurile publice de parcare, conform bazei de date (program Parcări) și a contractelor existente.
 
Astfel, vor fi evidențiate numărul parcării, numărul locurilor și dispunerea acestora, numărul de înmatriculare al autovehiculului beneficiar al autorizației/contractului de rezervare, tipul parcării: riverani, comerciale, mixte, cu plata cu tarif orar, fără plată sau locurile de parcare amenajate pentru persoane cu dizabilități, intervalul orar.
 
Locurile de parcare disponibile pentru care au fost depuse cereri vor fi evidențiate distinct. Totodată, aplicația va genera rapoarte sintetice în funcție de datele introduse (număr de locuri libere, data atribuirii etc.) punând la dispoziția beneficiarului criterii de căutare (numărul mașinii, nume prenume/denumire, număr parcare, bloc etc.) și conturi editabile.
 
Furnizorul va asigura găzduirea platformei, iar aceasta va putea fi accesată de către public pe site-ul Primăriei municipiului Constanța. Această aplicație trebuie să poată fi integrată cu alte aplicații de acest tip aflate în administrarea beneficiarului. Achiziția presupune atât furnizarea aplicației, instalarea/montarea acesteia, precum și efectuarea serviciului de mentenanță.
 
Se solicită opinia furnizorilor de aplicații software cu privire la soluția tehnică a aplicației și prețul acestuia. Dată limită transmitere propuneri: 05.04.2019 ora 16:00. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propunerile privind oferta de preț atât pe suport de hârtie la sediul Direcției Gestionare Servicii Publice, Biroul Siguranța Circulației Urbane și Parcări din Constanța, str. Ștefan Mihăileanu nr. 10.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un șofer din Constanța cere înapoi taxa pentru locul de parcare din Inel II, până la amenajarea corespunzătoare a parcării! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

25 Mar 2024 729

Fosta creşă nr. 6 de pe Aleea Topolog din Constanța va fi demolată. Primăria vrea să transforme spațiul în parcare. Integra Proiect Design SRL a primit contractul (DOCUMENT)

12 Mar 2024 1075

Primăria Constanța a emis autorizația de construire Cartierul Anadalchioi va fi modernizat

06 Mar 2024 708

Asfalt Dobrogea SRL a bătut palma cu Primăria Cumpăna. O parcare nouă va fi executată în zona blocurilor ANL (DOCUMENT)

29 Feb 2024 607

Auto Lux Trading SRL investește la ieșirea din municipiul Constanța. Iată ce urmează să construiască

26 Feb 2024 961

Sancțiunile rutiere din Regulamentul de gospodărire Curtea de Apel – „La adoptarea HCL 77/2021 nu a existat un aviz emis de Poliția Municipiului Constanța sau IPJ Constanța“ (MOTIVARE)

25 Feb 2024 857

Primul modul de parcări biciclete este disponibil pentru o parte din locuitorii Tulcei

22 Feb 2024 682

Mentenanța pentru soft-urile de gestionare a parcărilor de reședintă din municipiul Constanța va fi realizată de Nanoterra SRL (DOCUMENTE)

17 Feb 2024 534

Primăria Constanța S-a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru proiectul parcărilor supraetajate

06 Feb 2024 646

Tribunalul Neamț s-a pronunțat legat de Regulamentul parcărilor din Constanța (MINUTA)C

02 Feb 2024 3869

Taxa pe un loc de parcare din cartierul Inel II Constanța, decisă de Curtea de Apel

28 Jan 2024 1983

Constanța! Tânăr bătut după ocuparea unui loc de parcare. S-a lăsat cu o trimitere în judecată

25 Jan 2024 1273

Regulamentul parcărilor din Constanța, decis în Neamț! Se renunță la judecată?

09 Jan 2024 830

Licitații publice Serviciul de mentenanță a sistemului de plată a parcărilor publice prin sms din municipiul Constanța, scos la licitație pentru suma record de 380.729 euro!

28 Dec 2023 1119

Primarul Municipiului Constanța a pierdut procesul privind locurile de parcare gratuită pentru persoanele cu dizabilități! Motivarea tribunalului (DOCUMENT)

27 Dec 2023 10631