Actualitate

Primăria Constanţa vrea să repună în funcţiune supravegherea video în Parcul Arheologic şi zona Vraja Mării - Cazino - Port Tomis

Municipalitatea consultă piaţa în vederea achiziţiei de mentenanţă şi reparare cu schimbare de piese pentru sistemele video de supraveghere din obiectivele Primăriei Constanţa.
 
Achiziţia vizează furnizare piese pentru punerea în funcţiune a Centrului de monitorizare şi supraveghere video, soft gestiune pentru cel puţin 50 camere, îmbunătăţire sistem TVCI „Parc Arheologic”, „Mentenanţă sistem de supraveghere video „Zona Promenadă Vraja Mării - Cazino - Port Tomis”.
 
Preţurile unitare vor include toate cheltuielile legate de manoperă, materiale, piese de schimb, transport, precum şi alte cheltuieli legale. Se solicită furnizorilor oferte tehnice şi oferte de preţ detaliate care să cuprindă toate elementele de cost, timpi de intervenţie de la momentul sesizării conform ROF-ului avizat de I.G.P.R. şi modul de transmitere a sesizării.
 
Termenul-limită pentru consultare este 03.09.2019. Orice persoană juridică interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate numai prin mijloace electronice la dresa de e-mail sigurantabunuripublice@primăria-constanţa.ro.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Gogu

29 Aug, 2019 10:20

Trebuia de mult ca sistemul de supraveghere video sa fie pus in functiune si trebuiau date amenzi pentru cei care nu au respect pentru piesele arheologice! La festivalul One 2019, sarcofagele si fragmentele de coloane din piatra erau pline de oameni care stateau pe ele, copiii le loveau cu mingea si nimeni nu intervenea! Numai in Romania se poate asa ceva! Sa organizezi un festival de muzica in imediata apropiere a unui parc arheologic, fara sa iei masuri de protejare a monumentelor, este la fel de blamabil !

maria

29 Aug, 2019 09:10

Cu restul zonelor ce face Primaria? Pina si Caracalul are mai multe camere de supraveghere.Monitorizati str. Mihai Viteazu ca a devenit,noaptea, pista deconcurs pentru auto si motociclete. Totusi care este motivul ascuns pentru care ,Constanta,la acest moment, nu are un sistem de monitorizare pentru zonele susceptibile de contraventii si infractionalitate? ar fi bine sa investigati.

Articole asemanatoare

Constănțenii, îndemnați să meargă pe jos sau cu bicicleta „Săptămâna europeană a mobilității“, în plină derulare la Constanța

18 Sep 2019 432

Amenzi pentru cei care nu respectă legea Primăria Constanța a demarat campania „Constanța colectează selectiv“

18 Sep 2019 405

UPDATE Primarul Făgădău pregătește facilități fiscale pentru persoanele fizice și juridice din municipiul Constanța (document)

18 Sep 2019 511

Proiectul „Creșterea capacității administrative”, încheiat de Primăria Municipiului Constanța

18 Sep 2019 239

Mai multe străzi din Constanţa vor fi consolidate şi amenajate (galerie foto)

18 Sep 2019 417

Primăria Constanţa despre proiectul ,,Oraşul meu din mozaic" „Lucrările de artă de la trecerile de pietoni vor fi tratate cu o soluţie antiderapantă" (galerie foto)

18 Sep 2019 425

Constănţenii, consultaţi cu privire la PUZ-ul iniţiat de Elemo SRL pentru teritoriul din zona Vârful cu Dor

18 Sep 2019 382

Primăria municipiului Constanţa achiziţionează echipamente de control al parcărilor

18 Sep 2019 355

Răspunsul primit de Ave Tebia de la Primăria Constanţa privind blocul ridicat pe bulevardul Mamaia, în zona hotelului Flora

18 Sep 2019 376

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Ovidiu, dotat cu o ambulanţă (galerie foto)

18 Sep 2019 362

Lucrările de asfaltare ale unei străzi din Constanţa au fost finalizate. Ce străzi vor mai fi asfaltate (galerie foto)

17 Sep 2019 518

Dezbatere publică privind PUZ-ul iniţiat de Dumitru Pufleanu pentru strada Pescarilor. Constănţenii pot înainta sugestii şi observaţii

17 Sep 2019 414

Clinică medicală în Constanţa. Investitor, o firmă din Craiova

17 Sep 2019 951

Schindler România, contracte cu Poliţia de Frontieră şi cu Metrorex. Ar putea reabilita şi Cazinoul. A semnat un contract cu Primăria Constanţa! (document)

17 Sep 2019 779

Pomacost, firma de casă a lui Mazăre, fondată de Basarab Popa, investeşte în imobiliare. Imobil de patru etaje, în Constanţa

17 Sep 2019 1668