Actualitate

Primăria intenţionează să revitalizeze zona CET - Medeea din municipiul Constanţa

Municipalitatea consultă piaţa în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei serviciului de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Facilităţi de recreere în zona CET-Medeea” (SF, avize, studii de teren: topografic, geotehnic, peisagistic, plan de reutilizare).
 
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Facilităţi de recreere în zona CET - Medeea”. Serviciul constă în elaborare studiu de fezabilitate şi documentaţii pentru obţinerea avizelor/acordurilor solicitate în CU, studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic şi plan de reutilizare.

Terenul pe care urmează a se realiza investiţia este situat în cartier CET, b-dul Aurel Vlaicu (intersecţia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei). În prezent, este un teren fără funcţiuni, aflat într-o stare de degradare. Prin realizarea lucrărilor de reconversie, se vor obţine refuncţionalizarea unei suprafeţe de cca 12-765 mp şi transformarea acesteia în parc/gradină publică.

Pentru revitalizarea zonei urbane, vor fi realizate următoarele tipuri de activităţi: realizare alei pietonale, piste pentru biciclişti, creare trotuare; amenajare spaţii verzi (defrişarea vegetaţiei existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene/gazonarea suprafeţelor, inclusiv plantare arbori şi arbuşti); crearea de facilităţi pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii, etc.);
achiziţionarea şi montarea elementelor constructive de tipul alei, foişoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spatii pentru întreţinere/vestiare, scene;
instalare Wi-Fi în spaţiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spaţiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coşuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete etc.); modernizarea străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenţiei; înlocuirea şi/sau racordarea la utilităţi publice a terenului obiect al investiţiei; realizare sistem de irigaţii/sistem de iluminat pentru spaţiile amenajate prin proiect.

Aspecte supuse consultării: valorile vor fi prezentate fără TVA, acesta fiind evidenţiat distinct. Consultarea de piaţă se va desfăşura doar în sistem electronic, orice persoana/organizaţie interesată având posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate a achiziţiei serviciului de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Facilităţi de recreere în zona CET-Medeea” la adresa de mail programe@primaria-constanta.ro. Rezultatul consultării va fi publicat pe www.e-licitatie.ro. Data-limită de consultare este 11.02.2019.

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria pregăteşte licitaţia pentru contractul de întreţinere a fântânilor arteziene şi a bazinelor ornamentale din Constanţa

08 Feb 2019 532

Primăria Constanţa pregăteşte revitalizarea zonei Gară - şoseaua Mangaliei - Abator

06 Feb 2019 963

Creşa nr. 5 din municipiul Constanţa intră anul acesta în proces de reabilitare şi modernizare

04 Feb 2019 387

Punct de atracție Ce se preconizează a se face în parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanța

02 Feb 2019 4203

Cursuri de integritate. Funcţionarii Primăriei Constanţa, instruiţi în domeniul anticorupţiei

29 Jan 2019 333

Primăria Constanţa va participa la Târgul de Turism al României

18 Jan 2019 407

Top 300 Capital Ediţia 2018 Milionari în euro cu afaceri la Constanţa. Azi, familia Idu, Florin Cârstocea, Omer Susli şi Nicolae Bucovală

10 Dec 2018 1714

Consultare publică pentru expertiza tehnică de reabilitare a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa

03 Dec 2018 699

Schimbarea la faţă a zonei Casa de Cultură din municipiul Constanţa

01 Dec 2018 522

Primăria Constanţa va organiza un concurs de proiecte pentru punerea în valoare a parcării din zona Poarta 1 - Poarta 1 bis (document)

19 Nov 2018 950

Primăria Constanța așteaptă oferte de preț pentru reabilitarea jardinierelor amplasate în municipiu

17 Nov 2018 356

Municipiul Constanţa va avea sistem de supraveghere video. Unde vor fi amplasate camerele de luat vederi?

14 Nov 2018 1872

Primăria Constanţa aşteaptă oferte pentru organizarea Revelionului 2019

08 Nov 2018 803

Primăria Constanța achiziționează cabine de pază pentru agenții de securitate

27 Oct 2018 446

Documentaţii. Municipalitatea vrea să amenajeze bazinul de înot al Liceului Teoretic „George Călinescu“ din Constanţa

22 Oct 2018 426