Primăria Municipiului Constanța A început distribuirea rechizitelor gratuite în școlile și grădinițele din Constanța (Galerie foto)


Astăzi, cutiile îndesate cu ghiozdane, penare, cărți și caiete au fost distribuite de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială în 12 unități de învățământ: Școala Gimnazială nr.30 „Gheorghe Țițeica”, Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea”, Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul”, Școala gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza”, Şcoala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart”, Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu”, Liceul Teoretic „Mircea cel Bătrân”, Liceul Teoretic „Traian”, Liceul Teoretic „George Călinescu”, Liceul Teoretic Decebal’’, Colegiul Național de Arte „Regina Maria”, Liceul Teoretic „Ovidius”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”.

În zilele următoare, pachetele cu rechizite vor ajunge și în celelalte școli și grădinițe.

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, a achiziționat peste 32 de mii de pachete ce conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, diferențiate în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

Cei mai mici dintre beneficiari vor găsi în cutii inclusiv recipiente pentru apă, pelerine de ploaie sau cutii pentru sandvișuri. Setul pentru grădiniță cuprinde ghiozdan cu personaje celebre din desene animate, cărți de activități și povești, caiete de jocuri și activități distractive, creioane de colorat, culori cerate, plastilină, pelerină de ploaie și recipient pentru apă.

Cutia pentru clasele 0- IV are în interior un ghiozdan cu personaje celebre din desene animate, bloc de desen, cinci caiete dictando, cinci caiete de matematică, acuarele, penar complet echipat cu pixuri, creioane, carioci, riglă, cutie pentru sandvișuri și recipient pentru apă.  

Elevii din clasele V-VIII au în cutiile achiziționate de Primăria Municipiului Constanța, ghiozdan, 10 caiete studențești de matematică și română, pixuri, creioane, trusă de geometrie și cărți pentru școală, dar și romane pentru adolescenți. Pachetele cu rechizite vor ajunge în fiecare școală și grădiniță din municipiul Constanța, iar fetițele și băieții le vor găsi pe bănci, în prima zi de școală.
 
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța Rechizite gratuite pentru preșcolarii și elevii constănțeni (FOTO)

29 Aug 2023 1360

„Constanța citește” Rechizite și bibliotecă online gratuite pentru toți preșcolarii și elevii de clasele 0-VIII

06 Sep 2021 4418

A început distribuirea rechizitelor în școlile și grădinițele din Constanța! Ce vor găsi copiii pe bănci la începutul anului școlar?

28 Aug 2018 2009