Primăria Negru Vodă, din județul Constanța, a demarat proiectul de amenajare peisagistică

  • Primăria Negru Vodă, din județul Constanța, cumpără prin licitație servicii de dirigenție șantier a lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investitii "Amenajare peisagistică "
  • Valoarea totală estimată este de 40.000 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.03.2022, ora 15:00 în SEAP
     
 

 
Primăria Negru Vodă din județul Constanța cumpără prin licitație servicii de dirigenție șantier a lucrărilor de construcții pentru obiectivul de investitii "Amenajare peisagistică în orașul Negru Vodă" în cadrul proiectului "Îmbunătățirea serviciilor sociale și a spațiilor publice urbane pentru populația orașului.

Valoarea totală estimată este de 40.000 lei.

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Petre Urziceanu- primar, Cășuneanu Marian – Viceprimar, Marin Nicoleta – șef Serviciu economic, Bujor Cosmin – secretar, Cărăuleanu Eugen – consilier local, Corbu Elena – consilier local, Ganescu Daniela– consilier local, Stoienciu Alexandru – consilier local, Mihai Lenuța – consilier local, Mucenic Simona – consilier local, Nicolin Ion – consilier local, Nita Mihai Cosmin – consilier local, Penea Adrian – consilier local, Petcu Iane – consilier local, Ștefan Petre – consilier local, Răducanu Elena – consilier local, Spiridon Eduard Vasile – consilier local, Gănescu Nicoleta Daniela – consilier local și comisia de evaluare formată din : Ion Maria, Jianu Mariana Eugenia, Stănoiu Viorica, Necula Cristian, Tudorascu Claudia, membri de rezervă în comisia de evaluare: Sfredel Loredana și Sencu Ana.


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.03.2022, ora 15:00 în SEAP.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Investiție de peste un milion de euro! Liceul Teoretic Negru Vodă va fi modernizat și extins! (document)
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul supărat De 7 ani se luptă pentru un loc de parcare pentru persoane cu handicap. Primarul Constanței, reclamat la Avocatul Poporului! (DOCUMENT)

26 Sep 2023 590

Transportul și eliminarea deșeurilor medicale Licitație organizată de Spitalul Municipal Mangalia, contestată. Ce decizii a dictat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?

23 Sep 2023 558

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT pentru dotarea cabinetelor medicale de la Centrul de Sănătate Mintală pentru Adulți

22 Sep 2023 489

Decizie CNSC O nouă contestație în cadrul licitației de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare din județul Constanța

21 Sep 2023 757

Ministrul apărării naţionale, întrevedere cu ambasadorul Italiei la București. Situația din regiunea Mării Negre, printre subiectele analizate

21 Sep 2023 436

MApN Întrevederea ministrului apărării naţionale cu ambasadorul Italiei la București

21 Sep 2023 305

Fondatorul societății este municipiul Constanța prin Consiliul Local Municipal Tandemul Neacșu - Crețu-Sârbu la „panoul de comandă” al Termocentrale Constanța SRL până în 2024

20 Sep 2023 631

Firme din Constanța. Afaceristul Ionuț Barbu a intrat într-un nou business. Cu cine s-a asociat și ce activități va derula?

20 Sep 2023 1364

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial Termoficare Constanța SRL, o nouă majorare de capital

19 Sep 2023 619

Licitația pentru servicii de pază organizată de Primăria Eforie, contestată de trei companii la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

16 Sep 2023 565

Urmează noi procese Transportul elevilor navetiști nu este, în continuare, gratuit. Consiliul Județean Constanța spune că elevii pot deconta contravaloarea abonamentului la școala unde învață!

11 Sep 2023 608

Un SRL din Buzău cu multe contracte în Constanța a făcut contestație CNSC a anulat rezultatul procedurii unei achiziții publice inițiate de CNAIR prin DRDP

10 Sep 2023 609

Firme Constanța Hotărâre importantă a Consiliului de Administrație a Chimpex SA

09 Sep 2023 957

Știri din județul Constanța Locuitorii din Costinești, pasați între autorități. Giratoriul de la intersecția DN39 se află în licitație publică organizată de CNAIR (DOCUMENTE)

08 Sep 2023 862

Cine este Carmen Simona Fătu? Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA

07 Sep 2023 810