Primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, exclus din PMP Constanța. De ce a fost luată această decizie

Ptrimarul comunei Castelu, Nicolae AnghelPMP Constanța a transmis astăzi, printr-un comunicat de presă că primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel a fost exclus din partid. 

Conform sursei citate, Nicolae Anghel a fost exclus din PMP, prin votul membrilor CEJ, principalul  motiv fiind exprimarea dorinței dumnealui de a se înscrie în altă formațiune politică, pe care acum o vede favorită la viitoarele tururi de scrutin.

Reprezentanții PMP au înțeles din afirmațiile lui Nicolae Anghel că își dorește cu ardoare o cale ușoară, asigurată de un vot politic și nu își mai dorește să lupte arătând că merită ca alegătorii să pună ștampila pe numele dumnealui. 

“PMP este partidul principiilor, nu al compromisurilor sau al siglelor care să asigure un însemn electoral de care să se folosească persoanele care nu pot convinge sau nu pot transmite. În PMP nu a fost nimeni ținut cu forța și tocmai de aceea fiecare e liber să își aleagă un drum când nu se mai regăsește. Pentru noi contează loialitatea și respectul mai mult decât orice funcție, motiv pentru care s-a și votat excluderea domnului Anghel, după ce am văzut cât de mult contează pentru dumnealui să se agațe pentru încă un an și jumătate de un fotoliu pe care i l-a oferit PMP prin validarea candidaturii și a mandatului. 

În PMP noi respectăm fiecare vot și prin acțiuni de genul celei de acum asigurăm toți alegătorii noștri că nu risipesc nimic punând ștampila pe noi, ci au parte de același respect și loialitate pe care ei ni le oferă nouă în scrutinele electorale. 

Asigur toți locuitorii comunei Castelu că fiecare vot îl respectăm și tocmai de aceea candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Castelu, în 2024, va fi doamna Antoneta Prodan, președintele organizației PMP Castelu. Doamna Prodan eate cea care s-a zbătut în fiecare an pentru fiecare proiect al comunei, pentru fiecare investiție, cea care a câștigat toate finanțările din comună. Doamna Prodan în toată această perioadă a îndeplinit îndatoririle de primar. Domnul Anghel a ținut-o numai viceprimar, pentru ca doamna Prodan să nu poată fi lăudată și apreciată cu adevărat pentru tot ceea ce face. Unul era primar la pamblici, altul era primar la ușa ministerelor și a altor instituții finanțatoare. Și în tot acest timp, doamna Prodan a dovedit loialitate și respect și are toată aprecierea organizației PMP Constanța. Așa că, PMP, prin excluderea domnului Anghel nu a pierdut un primar, ci și-a arătat clar susținerea pentru doamna primar Prodan”, a declarat Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța.

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Continuă procesul la Curtea de Apel Ilie Nelu Drugă, consilier local în Consiliu Local al comunei Castelu și-a recăpătat mandatul prin instanță

20 Jan 2024 808

Unul dintre asociați este din Constanța Schimbări în conducerea unei firme din Pitești

09 Jan 2024 739

RAJA Constanța Atenție, consumatori! Avarie în localitatea Cernavodă

04 Jan 2024 713

Licitație de 2,7 milioane de euro Primăria Ion Corvin din județul Constanța atribuie un contract privind execuția lucrărilor de modernizare a unui drum comunal

27 Dec 2023 750

Avertisment pentru părinți de Moș Nicolae! Cadouri care pot reprezenta un pericol

03 Dec 2023 770

APM Constanța Proiectul derulat de primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel, a primit o decizie favorabilă

30 Nov 2023 702

#citeșteDobrogea 23 noiembrie 1878, o zi de sărbătoare pentru dobrogeni

28 Nov 2023 1886

Programul premierului Marcel Ciolacu, luni 11 septembrie 2023

08 Sep 2023 617

Primăria Castelu solicită acord de mediu pentru proiectul „Asfaltare drumuri de pământ în localitățile Castelu și Nisipari - etapa I“

08 Sep 2023 618

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 5 septembrie 2023

06 Sep 2023 1132

Declarații de avere! Averea și interesele lui Nicolae Anghel, primarul din Castelu! (DOCUMENTE)

06 Aug 2023 3509

Se asfaltează străzile în orașul Murfatlar cu fonduri din PNI ,,Anghel Saligny”

07 Jul 2023 945

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 19 iunie 2023

20 Jun 2023 1467

Administrația locală din Techirghiol continuă lucrările de amenajare a orașului

05 May 2023 1031

Ia în calcul o candidatură la Consiliul Județean Felix Stroe, președintele PSD Constanța - „Zece primari care acum reprezintă alte partide vor candida în 2024 din partea PSD” (VIDEO)

08 Apr 2023 2900