Primarul municipiului Constanța - „Proiectele noastre, ale constănțenilor, continuă!“ (VIDEO)

Foto: FacebookPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care le promite constănțenilor că va realiza proiecte de calitate pentru Constanța. 

„Proiectele noastre, ale constănțenilor, continuă!
Ieri am început lucrările de asfaltare în cartierul Tomis Plus, unul dintre cartierele noi ale orașului în care nu s-a intervenit de mai bine de 15 ani de când s-a pus prima cărămidă. Pe bună dreptate locuitorii erau nemulțumiți, iar sesizările cetățenilor au fost nenumărate.

Ne-am fi apucat de mult de asfaltat, dar a trebuit să așteptăm până ce antreprenorii care au avut terenul în proprietate să ne predea drumurile ce le aparțineau către Primărie. În lipsa acestui demers, nu puteam cheltui bani publici pentru lucrările de asfaltare.

Este o realitate tristă a Constanței faptul că abia acum facem procedura care trebuia făcută de acum 15 ani. În trei ani de mandat, deși s-a lucrat constant la proiecte abandonate și s-au reparat lucrări executate prost, mai sunt proiecte ale căror greșeli trebuie să le remediem. În mod normal, vechea administrație nu ar fi trebuit să emită nicio autorizație de construire pentru blocuri de locuințe până ce toate utilitățile (străzi, apă, canalizare, electricitate, gaze, platforme de gunoi etc) nu erau realizate. Și nu vorbesc doar de Tomis Plus, ci și de alte cartiere, precum Compozitori, Baba Novac, Veterani...

La fel cum am mai spus, procesul de schimbare la față a Constanței este unul extrem de complex, care nu se finalizează într-un singur mandat. Constanța merită și are nevoie de proiecte de calitate, iar eu asta îmi propun să realizez!“ - a transmis Vergil Chițac. Citește și: 

Primarul Vergil Chițac„Mi-am mobilizat echipa și am încercat să rezolvăm în cel mai scurt timp posibil nemulțumirile constănțenilor“

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1201

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 591

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 866

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 799

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 634

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1169

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 448

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 502

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 602

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că a început noi lucrări

08 Apr 2024 5310

Teren în Piața Ovidiu Judecătorii din București explică de ce UAT Constanța prin primar Vergil Chițac a pierdut procesul deschis de Banca Națională a României (MOTIVARE+DOCUMENT)

07 Apr 2024 3579

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 447

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 762

Instanța s-a retras pentru deliberări în procesul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța

05 Apr 2024 1397

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 625