Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac acuză USR Constanța că îi boicotează mandatul (VIDEO)

Vergil ChițacRuptură între primar și consilierii locali municipali, după ce aceștia s-au abținut de la mai multe proiecte propuse de edil. Ultima dată s-a întâmplat în ședința de Consiliu Local Municipal din luna mai când aleșii locali nu au fost de acord cu proiectul care viza taluzul orașului!

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a declarat, sâmbătă, 4 iunie, în cadrul reuniunii Organizației Municipale a PNL, că „atacurile USR au însoțit actul de guvernare” pe durata actualului mandat al acestuia, aproape în permanență.

 „Amendamente deschise sau mascate cu cei din USR. Cu care, chipurile, avem o alianță electorală și o majoritate în Consiliul Local. USR, inclusiv în ultimele zile, în spațiul public vehiculează noi și vechi amenințări privind ieșirea de la guvernarea locală. Atacurile acestora ne-au însoțit actul de administrație aproape permanent, pe durata mandatului actual, sabotând cele mai ambițioase inițiative ale agendei electorale”, a declarat primarul Vergil Chițac. 

Edilul este de părere că „cei de la USR par a nu fi înțeles că asumarea responsabilității de guvernare nu te mai califică pentru rolul de opozant”.

 „Orașul Constanța are nevoie de soluții și nu de postări pe Facebook și nu propagandă de opoziție a unora care sunt participanți la guvernarea locală. Este previzibilă, din punctul meu de vedere, ieșirea USR din guvernarea locală. (...)

Despre colaborarea consiliului liberal, pot spune că e mult loc pentru mai bine și mă opresc aici, pentru că aș avea multe de spus, dar am mult mai multe de tăcut. E clar că, în mod obligatoriu, dacă vrem să avem succes împreună, această colaborare trebuie îmbunătățită” 


 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 330

Scenariu rupt din SF Pasajul rutier de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu va avea 5 deschideri (DOCUMENT)

18 Apr 2024 3604

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2706

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1365

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 650

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 911

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 846

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 651

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1199

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 458

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 513

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 618

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că a început noi lucrări

08 Apr 2024 5405

Teren în Piața Ovidiu Judecătorii din București explică de ce UAT Constanța prin primar Vergil Chițac a pierdut procesul deschis de Banca Națională a României (MOTIVARE+DOCUMENT)

07 Apr 2024 3607

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 460