Primarul Vergil Chițac „ Țara nu va deveni niciodată mai bună dacă dragostea și grija noastră pentru ea vor obosi“ (video)

  • Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de socializare un mesaj, cu prilejul Zilei Naționale a României.
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de socializare un mesaj, cu prilejul Zilei Naționale a României.

Iată conținutul integral al mesajului transmis de Vergil Chițac:

Suntem împreună, iar asta e tot ce contează în clipe ca acestea. Faptul că ne avem unii pe alții și că vorbim cea mai frumoasă limbă din lume e suficient.

La mulți ani, România, la mulți ani dragi români! Iubiți-vă țara!, a transmis Vergil Chițac.

Un alt mesaj, tot cu prilejul Zilei Naționale a României, într-un format video, se află și pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța:

''Dragi constănțeni,

Celebrăm astăzi, mai modest decât de obicei, Ziua Națională a României.

Am celebrat această țară în vremuri cumplite pentru români – molime, războaie, înstrăinări și dictaturi.
Nimic nu ne-a răpus iubirea pentru ea. Nu abdicăm nici astăzi de la onoranta noastră datorie de a o iubi. Și nici de la responsabilitatea de a schimba ceea ce nu funcționează bine în ea.

Astăzi, mai mult decât oricând, ne gândim cu recunoștință la toți eroii din trecutul ei, de la general la soldat, de la om politic la dascăl, de la doctor la plugar.

Ne gândim cu recunoștință la cei care au murit în tranșee apărând-o și la cei care i-au asigurat supraviețuirea peste tot unde a fost nevoie de acte eroice – spitale, linia frontului sau pur și simplu vatra casei.

Ne gândim totodată la prezentul acestei țări și la ceea ce putem face pentru o viață de calitate a locuitorilor ei. Ne-am asumat în numele lor proiecte ambițioase, despre care credem cu adevărat că le vor face viața mai bună în următorii ani. În orașul nostru, Constanța, am demarat deja câteva din proiectele față de care m-am angajat public. Sunt sigur că cetățenii vor vedea diferențe în bine cât de curând.În fine, astăzi ne gândim totodată la copiii acestei țări. La obligația noastră de a le lăsa nu doar o țară mai bună, ci și o iubire sinceră pentru ea. Țara nu va deveni niciodată mai bună dacă dragostea și grija noastră pentru ea vor obosi.

La mulți ani, România!”, a transmis primarul Vergil Chițac.


Sursa foto-video: Facebook/ Primăria Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănțeanul Stelian Bujduveanu, viceprimar al Bucureștiului „Constanța va găsi întotdeauna un partener în administrația de la București“

22 Jan 2021 755

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă. Termoficare Constanța SRL și-a desemnat CA-ul provizoriu!

22 Jan 2021 1126

Primarul Chițac „Și vă mai promit un lucru. Vom avea în fiecare an noi hectare de parc!”. Ce l-a supărat pe edil

20 Jan 2021 1471

Iată de ce a fost suspendat Regulamentul parcărilor publice din Constanța! Avem motivarea judecatorilor

19 Jan 2021 1429

Teme dezbătute Prima reuniune din acest an a Comisiei de implementare a proiectului „Școala profesională în sistem dual din Constanța”

18 Jan 2021 656

Tribunalul Constanța se va pronunța în chestiunea panotajului din municipiu. Seaview Media SRL a dat în judecată primăria Constanța și pe Chițac

18 Jan 2021 1455

Vergil Chițac Despre autorizații de construcții în zone fără drumuri și utilități

17 Jan 2021 1025

La propunerea aleșilor locali USR PLUS, cinci baze sportive vor fi preluate de Primăria Constanța pentru reabilitare

16 Jan 2021 1195

Primarul Vergil Chițac, întrebat dacă o să se vaccineze. Iată ce a răspuns

15 Jan 2021 867

LIVE. A început faza II a campaniei de vaccinare anti COVID la Constanța Căminul de bătrâni, primul centru la care se va ajunge

15 Jan 2021 1390

Mesajul primarului Vergil Chițac, cu ocazia Zilei Culturii Naționale „Constanța merită să redevină culturală“

15 Jan 2021 488

Ce vrea primarul Vergil Chițac apelează la constănțeni-„Orice contribuție e binevenită! Nu pentru că nu avem banii necesari”

14 Jan 2021 1989

Când va fi lansat în dezbatere publică regulamentul de publicitate, afişaj şi reclamă de la nivelul municipiului Constanța?

09 Jan 2021 789

Fostul director al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța, a atacat în instanță suspendarea din funcție. disctată de primarul Chițac

09 Jan 2021 1729

Vergil Chițac Despre roata panoramică și decizia de a nu prelungi valabilitatea autorizației de funcționare

08 Jan 2021 1325